Post Image

ALL YOU NEED IS LESS: MINIMALISTA BŐRÁPOLÁS

Rúzs & Más / 2017-01-25

Bonyolult világunkban minden eddiginél aktuálisabb trend a letisztultság. A minimalista mozgalom mára bejárta az egész világot. Elég csak megnézni, hány You Tube videó létezik „minimalizmus” témában, vagy hány példányban kelnek el világszerte Marie Kondo könyvei.
Üzenetét az élet bármely területére lehet alkalmazni: a kevesebb néha több!

De mit jelent ez a szépségápolásban? Használjuk csak azt, ami bevált és jót tesz, és hagyjunk el minden felesleget!
Különösen az érzékeny bőrűek számára fontos, hogy a mindennapi arcápolási rutinjukhoz használt készítmények a lehető legkevesebb összetevőt tartalmazzák, ezzel csökkentve a lehetséges irritációk kockázatát.
Fedezzük fel, hogy milyen hatékony lehet egy akár csak 1 vagy 3 összetevőből álló kozmetikum, vagy egy olyan arckrém, amelyben 0% van mindenből, ami nem okvetlenül szükséges!

A La Roche-Posay, mint az érzékeny bőr szakértője most 3 olyan készítményt ajánl, amelyek ultra-minimalista formulájukkal nyújtanak segítséget a bőr ápolásában.

LA ROCHE-POSAY TERMÁLVÍZ

La Roche-Posay termálvíz arcpermet

Arcpermet, mely csupán egyetlen összetevőből, a La Roche-Posay termálvízből áll. De micsoda víz ez! Nyugtatja a külső tényezők által irritált bőrt. Bőrpuhító hatása azonnal érezhető. Bárhol, bármikor a bőrünkre fújhatjuk! Minden bőrtípusra ajánlott.
Ajánlott fogyasztói ára: 1199 Ft/150 ml

SEROZINC

arcpermet, Rúzs és más

Tísztító, nyugtató, mattító hatású arcpermet. Mindössze 3 összetevője van, mégis rendkívül hatékony!
Cink-szulfát oldat, melyet kifejezetten a zsíros, aknéra hajlamos, irritált bőr igényeire fejlesztettek ki. Egyszerűen a tiszta bőrre kell fújni.
Ajánlott fogyasztói ára: 2299 Ft/150 ml

TOLERIANE ULTRA FLUIDE

La Roche-Posay Toleriane Ultra arcápoló

Kizárólag a nélkülözhetetlen összetevőket tartalmazó arckrém intenzív bőrnyugtató hatással a túlérzékeny vagy allergiára hajlamos arcbőr mindennapos ápolására. Minden olyan felesleges összetevőtől mentes, amely potenciálisan irritációt vagy allergiát válthat ki a bőrön.
Ajánlott fogyasztói ára: 5599 Ft / 40 ml

Kapcsolódó bejegyzések