ÉJSZAKAI MÁGIA KAVIÁRRAL: LA PRAIRIE LUXE SLEEP MASK

Rúzs & Más / 2016-11-01

Amikor pár hete találkoztunk, Katrin, a La Prairie marketing igazgatója búcsúzóul ezeket a szavakat intézte hozzám: neked a Luxe Sleep maszkunkra van szükséged, küldök egyet – meglátod, szeretni fogod! Kénytelen voltam arra a következtetésre jutni, hogy néztem már ki ennél jobban is, illetve messziről látszik rajtam a kialvatlanság. S ha már a rendszeres napi 8 óra alvásra az esélyem gyakorlatilag nulla, legalább a bőrömnek adjuk meg az esélyt az intenzív feltöltődésre. Alig vártam, hogy kézhez kapjam az ezüst dobozban, csillogó selyempapírban, finom ecsettel érkező tégelyt. Titokzatos tartalma rögtön esélyt kapott a bizonyításra: lefekvés előtt a lágy krémet ecset segítségével felvittem arcomra és nyakamra, hogy mialatt alszom kifejthesse mágikus hatását. A La Prairie-től, ettől a nagy hagyományokkal bíró svájci márkától sokat vár az ember annak tudatában, hogy ikonikus termékcsaládról van szó. A Skin Caviar kollekció évek óta a svájci innováció és a luxus összetevők tökéletes fúzióját kínálja a legigényesebbeknek.

La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask

kaviár értékes kivonatát a La Prairie elsőként 1987-ben alkalmazta öregedésgátló hatású arcápolóiban. Az életfolyamatokhoz nélkülözhetetlen ásványi anyagokban, vitaminokban, aminosavakban és lipidekben, Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban gazdag kaviár a természet egyik leghatékonyabb anyaga. A kaviár kivonat stimulálja a sejtek kollagén termelését, a kollagénszint növekedése pedig hozzájárul a bőr feszességéhez. A SkinCaviar termékcsalád mára a legtöbb tagból álló LaPrairie termékcsaláddá nőtte ki magát, népszerűsége töretlen.

La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask

De térjünk vissza a Skin Caviar Luxe Sleep Mask-hoz, mely a szervezet nyugalmi állapotában támogatja a természetes regeneráló folyamatokat a bőrben. A pazar formula ecsettel történő felvitele után egyszerűen beleolvad a bőrbe: serkenti a bőr feszességéért felelős kollagént termelését, elősegíti a medvességmegkötést a bőrben, ezáltal kisimítja a finom szarkalábakat, feltölti a kisebb ráncokat, egyenletesebb bőrképet ad. A természetes hámlasztást lehetővé tévő enzim-technológiának köszönhetően kisimítja, puhítja és javítja a bőrt, már az első használatot követően. Természetesen ez a készítmény is tartalmazza a márka ütőkártyáját, az Exkluzív Sejt Komplexet, amely gazdag tápanyag összetételének, energizáló faktorainak és fiatalító hatóanyagainak köszönhetően segít a bőröregedés elleni küzdelemben, a nedvesség megtartásában, valamint a revitalizálásban.

La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask

Na de lássuk, mire ébredtem másnap! A tükörbe nézve alig akartam hinni a szememnek, olyan “kialudt” fejem volt az 5 és fél órányi alvás ellenére! A bőröm feltöltődött, feszes és sima lett összességében friss megjelenésű. Persze mondhatja erre a Kedves Olvasó, hogy nagyon akartam látni azt a változást – de miután munkahelyemre érkezvén a liftben egy kolléganőm minden előzmény nélkül megjegyezte, hogy úgy nézek ki, mint egy tinédzser, egyértelművé vált a maszk látványos hatása – még ha a kolléganőm erősen túlzott is!:-)

Vigyázat, függést okoz! Azóta számolom a napokat, hogy mikor alhatok újra meg újra a Luxe Sleep maszkkal, mivel hetente csak 1-3 alkalommal ajánlott.

La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask

Kapcsolódó bejegyzések