Különleges csomagok

Zsolesz / 2011-12-08

Mr Frosty
A kendőbe burkolt Mr Frosty három ünnepi fürdőgolyóból áll, melyek együtt, ügyesen becsomagolva úgy néznek ki, mint egy hóember. Egyikük a vidító narancsolajjal, konyakkal és lime-mal teli Golden Wonder, a hóember testét és fejét pedig karácsonyi klasszikusok, a Lil Lush Pud és a So White alkotják. A So White-ba habfürdőforgácsokat is kevertek, így ez a fürdőgolyó hófehér hablepellel teríti be a kád vizét, olyan érzés lesz, mintha a felhők között, vagy inkább mintha a mennyben járnánk! Vegán

 

 

 

 

Snow Fairy
Összeállítás rózsaszín, csillogó-villogó és cukorillatú ünnepi különlegességekből: rózsaszínben csillámló, vaníliaillatú, dúsan habzó Snow Fairy tusfürdő; csillagalakú, narancstól és mandarintól illatozó Angel’s Delight szappan; valamint Shimmy Shimmy masszírozótömb, mely tündérpor-nyomot hagy a bőrön. Rózsaszín, csini csomag, rózsaszín szalaggal és különbejáratú karácsonyi csengettyűvel.

 

 

Gingerbread house
Gyönyörű, mézeskalácsház formájú fémdoboz, tele mindenféle édes különlegességgel. Van benne fűszeres, gyömbéres-fahéjas Gingerbread House habfürdő, mely felmelegít és élénkíti a vérkeringést; mandula- és cseresznyeillatú Cinders fürdőgolyó pattogós cukorkával; édes Candy Mountain habfürdő, no meg egy almaillatú, frissítő, kétrétegű So White fürdőgolyó

 

 

 

 

 

Oh Christmas Tree
Ezt a karácsonyfa alakú dobozt belülről díszítették fel mindenféle gyönyörű, kellemes csodával! Csúcsdísznek ott a Superstars habfürdő, mégpedig a Candy Mountain habfürdő társaságában, ami a Lush verzió az Amerikában kedvelt karácsonyfadíszre, a sétapálca-nyalókára. Találunk még a dobozban egy új Golden Wonder fürdőgolyót is, ami egy ajándékcsomag alakú, pezsgő szenzáció, amelynek a belsejében egy meglepetés csörög. Volt még hely egy nyugtató és bőrpuhító Christmas Eve habfürdő számára is, mely mindenkit ellazít az ünnepi izgalmak után. Vegán

Baby, It’s Cold Outside

Az, hogy kint hideg van, nem ok arra, hogy bent is fagyos legyen a hangulat! Főleg ha kéznél van ez a frissítő, élénkítő és jókedvet árasztó készítményeket egybegyűjtő ajándékcsomag. Az új Jilted Elf tusfürdő zselé akkor a legélénkítőbb, ha használat előtt megfagyasztjuk a mélyhűtőben; a szintén új Australian Igloo bőrradír már azzal jó kedvre derít, hogy fair trade cukorral teszi fényesebbé bőrünket; a Snowglobe szappan pedig maga a citrusos napfényrobbanás. A Sparkle fogtabletta a szódabikarbóna és a tisztított borkő kiváló tisztító és fényesítő hatásának köszönhetően hófehérré varázsolja a fogainkat. A csomagban van még egy testet-lelket melengető Glögg tusfürdő is, hogy biztosan fityiszt mutathassunk a nagy hidegnek.

Christmas Delights
A doboz tökéletesen ünnepi hangulatú, ám nem csupán karácsonyi különlegességek vannak benne, hanem olyan kozmetikumok is, melyek az év bármely szakában ünnepivé teszik a hétköznapokat. Ezek közé tartozik a szuperluxus, mélyhidratáló Vanilla Deelite és a testfrissítő Sugar Scrub cukorradír, melyet olyan karácsonyi készítmények vesznek körül, mint az édes Candy Cane szappan és a Snow Fairy tusfürdő. Az ajándékcsomag még egy Heavenilli masszírozótömböt is rejt azoknak a kényeztetésére, akiket egy kicsit megviselt a karácsonyi nyüzsgéssel járó stressz.

 

 

 

 

 

 

All I Want For Christmas
Mindenki ilyet szeretne karácsonyra: limitált kiadású ünnepi termékek és új találmányok egy aranycsillagokkal díszített, aranyszalaggal átkötött hatalmas kalapdobozban!
Tartalma: Cinders, Satsumo Santa, So White, Lil’ Lush Pud, Golden Wonder, Abombinaball és Rocketeer fürdőgolyó; Candy Mountain, Christmas Eve, Gingerbread House, 3 Gold Rings, Superstars és Magic Wand habfürdő; Snowcake, Angel’s Delight, Candy Cane, Northern Lights és Snow Globe szappan; Melting Snowman feloldódó fürdőolaj; Glögg és Snow Fairy tusfürdő; Jilted Elf tusfürdő zselé; Australian Igloo cukorradír; Pow Wow ajakradír; Chili Tingle színezett ajakbalzsam.

Kapcsolódó bejegyzések