Post Image

KÖNNYŰ, VEGÁN SZENDVICSKRÉM MELEG NAPOKRA

Rúzs & Más / 2019-07-23

Kedves Rúzs és Más Olvasók!

Ezúttal egy saját találmány következzen, mely két kedvencünket ötvözi:

íme, a GUACAMMUS = guacamole + hummus, vagyis az avokádókrém és a csicseriborsó krém házassága!

Egyszerű recept:
Blenderben összedolgozunk teljesen krémesre, egyneműre:

1 érett avokádót,
1/2 konzerv csicseriborsót,
2 csipet sót,
borsot,
4 -5 evőkanál olívaolajat,
2-3 ek citromlevet,
1/2 csokor petrezselymet,
1 csipet cukrot

Ha darabos, pici olajat és 1-2 evőkanál vizet adjunk még hozzá és még krémesítsük a géppel.
Utána már egy keverőtálban hozzákeverünk 1 apró lilahagymát finomra vágva és 15 szem apróra vágott kapribogyót.
Kóstolgassátok és ha kell pici citromlével, borssal még lehet intenzívebbé tenni.

Mi pirított kiflivel, salátával, sonkával és paradicsommal ettük. Sonka helyett nagyon aromás sajttal is finom.
Az alapkrém vegán és fehérjedús! Ti döntitek el, hogy a szendvicset hogyan turbózzátok fel.
Keto diétában is szuper.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Fruzsi (Frufoodart)

Kapcsolódó bejegyzések