Post Image

KONCERTAJÁNLÓ: AZ EREDETI ENIGMA HANGOK

Rúzs & Más / 2019-04-02

“Kapcsold le a villanyt, lélegezz mélyeket, relaxálj és hagyd, hogy a ritmus vezessen”

2019. Április 07-én vasárnap este ½ 8-kor a MomSport-ban a történet folytatódik… az eredeti hangok újra összeállnak, hogy az Enigma jelenség elképesztően gyönyörű zenéjét hozzák el számunkra – élőben és eredetiben.

Enigma voices koncert, Danubius music, rúzs és más, koncert, programajánló

Andru Donalds és Angel X

Michael Cretu, német producer 1990-ben alapította meg az együttest és az Enigma project ikonikus, semmihez sem hasonlító hangzásávalmilliónyi rajongót szerzett. A zenei stílusok szintézise, gregorián zsolozsmázás, etnikus zsoltáréneklés, templomi harangozás, orgonazene és az ehhez hasonló hangszerek egy nagyon különleges, hangulatos és olykor pszichedelikus hangzást teremtenek. Mindent elsöprő lemez eladási számok és az ezidáig elrejtett arcok tették az Enigma-t az elmúlt évtizedek egyik legnépszerűbb és legrejtelmesebb zenei projektjévé. Három Grammy jelölés, 70 millió eladott album, több mint 100 arany és platina lemez eladási tanúsítvány! Az elképesztő számok ellenére az Enigma project sosem turnézott, vagy lépett fel élő showk-ban.

Számos megkeresés után, Andru Donalds, Angel X és Fox Lima összeálltak újra, és megegyeztek, hogy különleges, eredeti “Enigma Voices” turnéval járják végig a világot. A világszerte toplistás slágerek, mint a Return to innocence, Gravity of love, 7 lives, Many faces és az Enigmas social song eredeti énekesei újra a színpadra állnak és előadják ezeket a dalokat, valamint még sok más zenetörténeti mérföldkőnek számító dalt – teljesen élő koncert formájában, új és friss hangokkal elegyítve. Az eredeti hangok most egy vonós zenekarral és egy rockbandával kiegészülve fogják előadni az eredeti dalokat klasszikus és modern elemekkel fuzionálva. A koncert időutazásra visz bennünket a hangok, képek, a lélek és az érzékek világába.

Az Enigma hangzás mindig számos hagyományos hangszerből állt össze, mint például ütős hangszerek, furulya és gitár, így a show az igazi zenei tehetségek tűzijátéka lesz. Az Enigma zenéjét egy négytagú együttes és egy szimfonikus zenekar fogja előadni élőben.

A koncerten több mint 20 dalt fognak előadni különböző albumokról, többek között pl. a “The Rivers of Belief“ című számot az első, “MCMXC A.D“ című lemezükről egészen az “Amen“ című szerzeményükig az utolsó, a “The Fall of Live of a Rebel Angel“ című albumukról.

Andru Donalds egy csodálatos koncertet és egy felejthetetlen utazást ígér a hangok és látványok lenyűgöző világába eddig még sosem hallott egyedi hanggal.

A koncert a Danubius Music szervezésében valósul meg.

Jegyek ITT kaphatók!

Enigma voices koncert, Danubius music, rúzs és más, koncert, programajánló

Kapcsolódó bejegyzések