Környezetbarát mosószer

Zsolesz / 2012-02-15

Az újításnak köszönhetően a Persil Extra kisebb mennyiségben adagolva is ugyanolyan hatékonyan tisztít, mint a korábbi termékek. A Persil Expert új kiszerelései a régebbi típussal megegyező számú mosáshoz elegendőek, mindezt változatlan áron. 
A kompakt mosószerek használata számos előnnyel jár a háziasszonyok és a környezet számára egyaránt. A csomagok kisebbek, ezért szállításuk is könnyebb, tárolásuk egyszerűbb és kevesebb háztartási hulladék keletkezik. Mosásonként 20 grammal kevesebb vegyszer jut a csatornarendszerbe. Ez háztartásonként évente átlagosan 1,2 kg-mal kevesebb csatornarendszerbe ürített vegyi hulladékot jelent, ami – ha mindenhol átállnának erre a mosószerre – Magyarországon 7894 tonna csökkenést jelentene. Előállításuk 24 százalékkal kevesebb csomagolóanyagot, ezen felül kevesebb szállítást és üzemanyagot igényel, ezáltal csökken a CO2 kibocsátás is.
Ahhoz, hogy teljes mértékben ki tudjuk használni a Persil Expert fenntarthatósági előnyeit, mindig olvassuk el és vegyük figyelembe a csomagoláson található adagolási útmutatót, hogy pontosan annyi mosószert használjunk, amennyire ténylegesen szükség van. Mossunk a lehető legalacsonyabb hőfokon, és teljesen töltsük meg a mosódobot. Ezen egyszerű útmutatások követésével gazdaságosabban és hatékonyabban moshatunk. A megfelelő mosási szokások elsajátításával energiát, vizet és mosószert, ezáltal pedig pénzt takaríthatunk meg.

 

Kapcsolódó bejegyzések