Post Image

KÍVÜL-BELÜL GYÖNYÖRŰ KÖRMÖK A CND ÚJDONSÁGAIVAL

Rúzs & Más / 2019-05-29

Ha azt szeretnénk, hogy körmeink szépek maradjanak, nem elég díszíteni, festeni/festetni őket, de rendszeresen ápolnunk is kell. Hiszen a körömlakk, de még a géllak is ép, sérülésmentes körömfelületen és ápolt körömágyakon mutat igazán jól. Adjuk vissza a körömnek azt, amit a lakklemosás során elveszünk tőle a CND egyszerűen használható, de hatékonyan ápoló toll újdonságaival:

SolarOil bőr- és körömápoló toll

A kellemes mandula illatú bőr- és körömápoló olaj természetes olajok és E-vitamin szinergiában ható keveréke, mely mélyre hatol,  így védi és ápolja a bőrt és a körmöt.
A jojoba olaj mélyen a bőrbe juttatja az E vitamint, csökkentve ezzel a bőröregedés látható jeleit. A természetes, könnyű olajok puhává és simává varázsolják a bőrt. A SolarOil erős és rugalmas természetes körmöt biztosít, ugyanígy hat a körömlakkra és a műkörömre. Gyakori használat esetén az olajok egyre mélyebbre jutnak a körömben, megakadályozva a töredezést és a műköröm sérüléseit. Férfiaknak is ajánlott!
A SolarOil Care Pen ára: 2.990 Ft

CND, Nail Lounge, Solar Oil, Rescue, Care Pen, Effect Top coat, rúzs és más, körömápolás

RescueRxx keratinos körömápoló toll

Hatékony keratin tartalmú napi ápolótermék, amely helyreállítja a környezeti hatások vagy fizikai sérülések miatt sérült körmöket keratin fehérje és ápoló jojoba olaj segítségével.
Egy héten keresztül, napi kétszeri használatot követően a felhasználók:
– 70%-a érezte körmeit vastagabbnak,
– 80%-a tapasztalta a fehér foltok csökkenését,
– 80%-a érezte körmeit szemmel láthatóan jobb állapotúnak.

Férfiaknak is ajánlott!
A RescueRxx Care Pen ára: 2.990 Ft

Az ápoló tollak csomagolása rendkívül praktikus, hiszen megegyezik egy toll méretével, így mindig a táskánkban lehetnek. Ecsetükkel egyszerűen fel tudjuk vinni és el tudjuk oszlatni az ápoló olajokat. A toll vége csavaros, így szabályozni tudjuk az olaj mennyiségét, hogy megfelelő mennyiség kerüljön a körmökre és a köröm körülötti bőrre.

Ha már a körmeink ápoltak és regenerálódtak, jöhetnek a szépítő körömlakkok! Ha szeretnél különleges hatású, tartós manikűrt, próbáld ki az Effect Top Coat lakkok valamelyikét!

CND, Nail Lounge, Solar Oil, Rescue, Care Pen, Effect Top coat, rúzs és más, körömápolás

CND Vinylux GEL Effect Top Coat – zselé hatású fedőlakk

Ezzel a CND Vinylux GEL Effekt fedőlakkal igazán magas fényű és gél lakk hatású manikűrt tudsz készíteni. Az új, rugalmas bevonat erősen védi a körömlakkot és természetes fény alatt száradva egyre erősebb lesz. Lekerekített ecsetével szinte gyerekjáték a körömlakkozás.
CND Vinylux zselé hatású fedőlakk ára: 2.990 Ft

CND, Nail Lounge, Solar Oil, Rescue, Care Pen, Effect Top coat, rúzs és más, körömápolás

A különféle Effect lakkokkal különböző effektekkel gazdagíthatod a manikűröd:

CND Vinylux Effect Top Coat – effekt fedőlakkok (Limitált!)

CND, Nail Lounge, Solar Oil, Rescue, Care Pen, Effect Top coat, rúzs és más, körömápolás

Ezekkel a fedőlakkokkal kihozhatod a színekben rejlő lehetőségeket. Készíts gyöngyházfényű, csillogó vagy matt körmöket, amelyek akár 7 napig tartósak. A Vinylux Effekt fedőlakkok ecsetével könnyű lesz a körömlakkozás.
CND Vinylux Matte Top Coat ára: 2.990 Ft
CND Vinylux Pearl Top Coat ára: 2.990 Ft
CND Vinylux Glitter Top Coat ára: 2.990 Ft
Kiszerelésük: 15ml

A körömszépítő újdonságok elérhetők: www.shop.naillounge.hu vagy CND Nail Lounge (1066 Bp. Ó utca 6.)

Kapcsolódó bejegyzések