Post Image

KÍVÜL-BELÜL CSODÁLATOS: GUERLAIN L’ESSENTIEL

Rúzs & Más / 2019-02-08

Egy tökéletes világban, az alapozó nemcsak tökéletes fedést, mégis természetes megjelenést kölcsönözne, de mindeközben gondoskodna bőrünk védelméről, táplálásáról mindezt kizárólag natúr összetevők segítségével. Bőrünk használatával napról napra szebbé, egészségesebbé és egységesebbé válna.

A L’Essentiel megalkotásával ez a világ már nem csak távoli ábránd, hanem maga a valóság!

Guerlain L'Essentiel, alapozó, makeup, természetes, rúzs és más

Smink és arcápolás fúziója

A Guerlain újra definiálta az alapozó fogalmát és – egyetlen luxus formulában- egyesítette a hatékonyságot a természetességgel, a sminket a bőrápolással, a tökéletes fedést a könnyedséggel, és az azonnali hatást a tartóssággal. A L’Essentiel az alapozók új generációja, amely exkluzív, 97%-ban natúr összetevőkből készült összetételével hibátlan, ugyanakkor természetes sminkeredményt és akár 16 órán át tartó fedést garantál.

Guerlain L'Essentiel, alapozó, makeup, természetes, rúzs és más

A L’Essentiel egy alapozó hidratáló, védő és kiegyensúlyozó bőrápoló összetevőkkel dúsítva, melyeknek köszönhetően a bőr napról napra szebb smink nélkül is. Magyarországon 8 különböző árnyalatban elérhető, így mindenki könnyedén kiválaszthatja a bőrszínéhez leginkább illeszkedő árnyalatot. Fedése az enyhétől a közepesig építhető, a felvitt mennyiség függvényében.

Egy modern műalkotás

MATHIEU LEHANNEUR ötletes dizájnjához a tudományok világából merítette inspirációját, a természet és tudomány fúzióját alkotta meg. A Guerlain számára ezt a kettősséget megtestesítő üveget készítette el, melyben két látszólag teljesen különböző elem találkozik, s megszületett egy harmóniát árasztó műremek.

Guerlain L'Essentiel, alapozó, makeup, természetes, rúzs és más

L’Essentiel – 16 órán át tartó, természetes ragyogást kölcsönző alapozó SPF20
Ajánlott fogyasztói ára: 18.800,- Ft

A különleges alapozóhoz egy különleges ecset dukál: a L’Essentiel  ALAPOZÓ ECSET szintetikus szálait feketeszénnel kezelték, hogy minél hosszabb ideig megőrizzék a tisztaságukat. A rendkívül sűrű szálak tömör, mégis rugalmas ecsetet képeznek, mellyel professzionális módon vihető fel a különleges alapozó. A luxus minőségű ecset formáját ötletes kiképzésű szegély segít megőrizni, amely egyúttal megvédi a szennyeződésektől és lehetővé teszi, hogy kézitáskánba bedobva magunknál tarthassuk. Jó befektetés, hosszú távra! Ajánlott fogyasztói ára: 16.400,-

 

Kapcsolódó bejegyzések