Post Image

KIVÁLÓ, DE MEGLEPŐEN KEDVEZŐ ÁRÚ BŐRÁPOLÓK: DERMEDIC

Rúzs & Más / 2020-05-12

Egy új márka megjelenése a hazai piacon mindig izgalmas a kozmetikumok rajongói számára. Szerencsére sok a jobbnál-jobb márka, de a DERMEDIC a maga komplexitásával, széles termékkínálatával, finom textúráival teljesen lenyűgözött. Talán tudjátok, hogy dolgoztam dermokozmetikai márkánál, így ez a termékkategória közel áll a szívemhez.  A Dermedic egy lengyel márka, amely a Biogened gyógyszeripari vállalat portfóliójába tartozik, az úgynevezett dermokozmetikumok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A dermokozmetikumok speciális, hatékony bőrápoló termékek, melyek elsősorban patikákban érhetőek el.

A márkáról

A Dermedic termékeit nem csak a bőr szépítésére lehet felhasználni, hanem mint kiegészítő kezelést különböző bőrbetegségekre is. Annak ellenére, hogy fiatal cégnek számítanak, már számos díjat megnyertek (például az InStyle Best Beauty Buy díjat). A Dermedic elsősorban a rendkívül érzékeny vagy problémás bőr ápolására fókuszál, kiküszöböli a bőr működési zavarait. A Dermedic kozmetikumok olyan aktív összetevők egyedi kombinációját tartalmazzák, melyek jótékony hatást gyakorolnak a bőrre. Az összetétel csak és kizárólag a legbiztonságosabb és tesztelt összetevőkön alapszik, melyeknek klinikai tesztekkel bizonyított hatása van a bőrre és annak speciális zavaraira.  A termékvonalakat az érzékeny bőr különböző igényei alapján fejlesztették, melyek segítséget nyújtanak olyan bőrproblémák kezelésében és megelőzésében, mint az akné, ekcéma, száraz és vízhiányos bőr, rosacea, hiperpigmentáció, különböző fejbőr problémák, valamint védelmet nyújtanak a környezeti tényezőkkel szemben is.

A Dermedic szappanok, a fürdő emulziók és a krémek fő összetevője a legnagyobb tisztaságú, artézi forrásból származó termálvíz, amely fordított ozmózis technológiával van kezelve, vagyis mentes minden potenciális irritáló vagy allergén anyagtól. Kedvelt összetevőik a gyümölcsből származtatott bőrmegújító AHA enzim, a vízmegkötésért felelős hialuronsav és karbamid, valamint számos fontos vitamin. Számos klinikai és fogyasztói teszt bizonyítja a Dermedic dermokozmetikumok hatékonyságát. A bőrgyógyász szakemberek és a független kutatóintézetek ajánlásai hitelesen tükrözik a márkába vetett bizalmat és tovább erősítik a márka elismerését. Magyarországon jelenleg a Douglas Parfümériákban kaphatók egyes termékek, illetve szélesebb termékválasztékból online válogathatunk figyelemreméltó ár-érték arányban!

Mit tud? 

A Dermedic termékei mögött komoly tudományos kutatómunka áll, de emellett – a legtöbb gyógyszertári bőrápolóval szemben – rendkívül kellemes illat és a bőrápolást élmény szintjére emelő állagok jellemzik őket. Nekem nagyon fontos, hogy egy krém ne csak hatékony legyen, de alig várjam, hogy a bőrömre kenhessem – a Dermedic krémek pedig éppen ilyenek! Amikor a Linum Emolient kézkrémet kipróbáltam, szinte szóhoz sem jutottam: olyan érzés, mintha vízzé válna, azonnal beszívódik és mégis hagy egy bársonyos, leheletfinom, egyáltalán nem zavaró védőréteget a kezek bőrén.

dermedic, dermokozmetikum, gyógyszertári, érzékeny, érzékeny bőr, bőrprobléma, ekcéma, atópiás, aknés, pigmentfolt, száraz. gyulladt, rúzs és más, anti ageing, antiaging

A Hydrain3 Hyaluro hialuronsavas szérummal az összes jelenlévő családtagom bőrét bekentem, mert annyira tetszett! A felszívódás sebessége, a bőrre gyakorolt azonnali hatása és az illata bárkit meggyőz!

dermedic, dermokozmetikum, gyógyszertári, érzékeny, érzékeny bőr, bőrprobléma, ekcéma, atópiás, aknés, pigmentfolt, száraz. gyulladt, rúzs és más, anti ageing, antiaging

Az OilAge Anti-Ageing öregedésgátló termékcsalád is megérdemel egy külön fejezetet (be is fogom mutatni részletesen egy külön cikkben), addig is előljáróban annyit, hogy olaj alapú, mégis pillekönnyű formulákról van szó, megintcsak behízelgő, kellemes illattal.

dermedic, dermokozmetikum, gyógyszertári, érzékeny, érzékeny bőr, bőrprobléma, ekcéma, atópiás, aknés, pigmentfolt, száraz. gyulladt, rúzs és más, anti ageing, antiaging

Az említett ekcémás, atópiás bőrre szánt Linum Emolient, hidratáló Hydrain3, öregedésgátló OilAge termékcsaládok mellett megtalálhatók a bőrpírt csökkentő Angio, az aknés bőrt normalizáló Normacne, a foltok elleni Melumin, a babaápoló Linum Emolient Baby, a napvédő Sunbrella, a hajhullás elleni Capilarte termékcsaládok.

A Dermedic különféle termékcsaládjairól hamarosan részletesebben is beszámolok!

Kapcsolódó bejegyzések