Post Image

KITÖRT A MASZKMÁNIA, ELŐBB-UTÓBB MINDENKIT UTOLÉR!

Rúzs & Más / 2017-03-01

A maszkok a legnagyszerűbb szépségfegyverek ha kevés az időnk, de gyors és látványos eredményt szeretnénk elérni! Dobjunk fel egy jó kis arcpakolást, és amíg szépülünk végezzük a dolgunkat a háztartásban vagy lazítsunk, olvasgassunk, facebook-ozzunk egy kicsit!
Létezik lehúzható, zselés és krémes változat, ám a leglátványosabbak az úgynevezett agyagmaszkok. Ezek a felvitelt követően az arc bőrén megszáradnak és a hatásuk kifejtését színváltozással jelzik (sötétebbé vagy éppen világosabbá válnak).  A L’Oreal újdonságai, a  Pure Clay Maszkok néhány perc leforgása alatt szebbé varázsolják a bőrt.

L'Oreal Paris agyagmaszkok

A L’Oréal Paris laboratóriumai most először választottak ki 3 tisztító agyagot és kombinálták különböző kivonatokkal a különféle hatások eléréséért.
A 3 féle agyag, melyeket mindhárom maszk tartalmazza:

Kaolin: a szennyeződéseket és a túlzot faggyút felszívó tulajdonságáról ismert, hatékony természetes agyag. (Belőle készül a porcelán!)
Montmorillonit: bőrhibák elleni hatásáról ismert, ásványi anyagokban gazdag agyag.
Marokkói agyag: tisztító agyag magas ásvány koncentrációval. Segít ragyogóbbá tenni az arcszínt.

L'Oreal Paris agyagmaszkok

L’Oreal Paris Ragyogást adó, exfoliáló maszk

Ragyogásfokozó, bőrfelszín-megújító tulajdonságairól ismert vörös alga kivonattal készült. Ez a vörösesbarna, krémes állagú radírozószemcséket tartalmazó illatos maszk hámlasztja és ragyogóvá teszi a bőr felszínét, anélkül, hogy kiszárítaná.

L’Oreal Paris Bőrfeszín-finomító, mattító maszk

Tisztító tulajdonságairól ismert eukaliptusz kivonattal készült. Ez a krémes állagú, elragadó illatú halványzöld maszk segít megtisztítani a pórusokat, a bőrt tisztává és mattá varázsolni.

L’Oreal Paris Méregtelenítő, tisztító maszk

Szennyeződéseket vonzó aktív szénnel készült. A krémes állagú, fekete maszk a pórusok mély megtisztításával segít méregteleníteni a bőr felszínét, a bőrt tisztává és ragyogó szépségűvé varázsolva.

Hatékonyság:
A bőr AZONNAL puhábbnak, simábbnak és ragyogóbbnak tűnik.
1 HÉT UTÁN a pórusok összeszúkülnek, a bőr állaga finomabb.
RENDSZERES használatukkal a bőr simábbnak látszik, egyenletesen üde ragyogást nyer.

Használatuk: vékony rétegben vigyük fel a tiszta arcbőrre a szemkörnyék és száj kikerülésével. Hagyjuk 5-10 percet száradni, majd langyos vízzel vagy nedves törölközővel távolítsuk el. hetente legfeljebb 3 alkalommal. Ajánlott fogyasztói ár: 2 999 Ft

L'Oreal Paris agyagmaszkok

KITÖRT A MASZKMÁNIA, ELŐBB-UTÓBB MINDENKIT UTOLÉR!
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések