Post Image

KITARTÓ MUNKA, SZERETET ÉS TÖRŐDÉS A TÉGELYEKBEN

Rúzs & Más / 2020-12-20

Akár egy tündérmesében hősnőnk, az Azalea botanikai bőrápolók megalkotója sok országot beutazott élete korábbi szakaszában, végül 3 évvel ezelőtt kisfiával és férjével a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban található kis településen, Vászolyban lelt otthonra. Ott valósította meg álmát és készítette el kizárólag magas minőségű és természetes hatóanyagokból álló krémjeit, a kiváló minőség mellett a megfizethetőséget is szem előtt tartva. Az Azalea prémium arcápoló termékcsalád egy energizáló illatú és hatású könnyű állagú, pumpás anti-aging nappali krémet és egy selymes állagú, növényi őssejt tartalmú visszafogott illatú feszesítő és regeneráló éjszakai krémet ölel fel, de úgy sejtem a jövőben bővülni fog. Ismerjétek meg közelebbről ezt a két gondosan összeállított arcápolót:

AZALEA Botanical Skincare Ultimate Beauty revitalizáló nappali krém 

Az  Ultimate Beauty napi hidratáló krém dehidratált, öregedő bőrre készült, gondosan kiválasztott, kiváló minőségű botanikai összetevők felhasználásával a tartós hidratálás érdekében. A goji bogyó, az áfonya és a mangosztán értékes kivonatai elősegítik a bőr megújulását és újjáélesztését, visszaadják a bőr fiatalos és egészséges megjelenését. Kiváló minőségű olajokat, többek közt kukorica-, szőlőmag- és ligetszépe olajat adtak hozzá a bőr védelme és regenerálása érdekében. A Q10 koenzim fontos öregedésgátló összetevő az Azalea bőrápolókban, és hozzájárul a kollagén és az elasztin felépítéséhez, ezáltal csökkentve a finom vonalakat. A narancs és a muskátli illóolaj teszi teljessé a reggeli kényeztető bőrápolás élményét.

AZALEABotanical Skincare Ultimate Phyto-Lift feszesítő és regeneráló éjszakai krém 

Az Azalea éjszakai krém fáradt és dehidratált bőrre javasolt, gondosan válogatott, kiváló minőségű botanikai összetevőkkel, a tartós hidratálás érdekében. A gyömbér és az orvosi ziliz gyökér kivonatait hozzájárulnak a bőr megerősítéséhez, tonizálásához és feszesítéséhez. Az argán őssejtek kiváló és nagyon hatékony öregedésgátló összetevők, amelyek elősegítik a bőrsejtek regenerálódását az értékes argánolajjal és a Q10 koenzimmel együtt. A levendula és a citrom illóolajak hozzájárulnak a bőr nyugtatásához és a nyugodt éjszakai pihenéshez.

Kapcsolódó bejegyzések