KIPRÓBÁLTUK: LA PRAIRIE CAVIAR ABSOLUTE FILLER

Rúzs & Más / 2017-11-06

Mindig is hittem az arckrémek erejében, de mint kozmetikus és két évtizednyi szakmai múlttal rendelkező szépségrovat szerkesztő szakújságíró kétkedéssel fogadtam, ha egy krémről azt állítják, hogy felér egy komolyabb orvos-esztétikai beavatkozással. A La Prairie újdonságáról ezt nem állították, azt viszont igen, hogy különleges, új hatóanyagának köszönhetően visszaadja az arcbőr tónusát, teltségét és kontúrjait. Ez is elég merész állítás, de a márka színvonalát ismerve nem volt okom kételkedni és örömmel tettem egy próbát a “vágyak tárgyával”, a minden szempontból exkluzív krémmel.

La Prairie Skin Caviar Absolute Filler

A kaviár próbája a kenés!

A Caviar Absolute Fillernek már a csomagolása is unikális: a gyönyörű, tükrös kompakt jellegű, légmentesen záró tégelyből egy pumpálással nyerjük ki a krémadagunkat. A kellemes illatú, könnyű krémbe azonnal beleszeretett a bőröm, ahogy szinte eggyé vált vele – reggel és este újra meg újra várom a percet, hogy bőrömet ebben a kivételes kényeztetésben részesítsem. A tökéletes beszívódás lehetővé teszi, hogy azonnal nekifogjak a sminkelésnek és nem módosítja az alapozóm állagát, tartósságát – ami a zsírosodásra hajlamos T-zónás bőröm esetében fontos szempont.

La Prairie Skin Caviar Absolute Filler

3 hete használtam a La Prairie Caviar Absolute Fillert, amikor két régi kedves ismerősömmel (szakmabeliek!) összefutottam, akik azt kérdezték, hogy milyen szépészeti beavatkozást próbáltam ki, amitől ilyen remekül néz ki az arcbőröm. Semmilyet! – válaszoltam, de láttam rajtuk, hogy nem nagyon hiszik el. Ennek hatására jutott eszembe először alaposabban tükörbe néznem – és igen, tényleg szemmel látható volt a változás. A csodakrém hatására nemcsak tónusosabb lett a bőröm, de simább is, az állvonalam pedig határozottan kontúrosabb. A rendkívüli feltöltő hatás ígéretét száz százalékosan betartotta! És ha már az ígéreteknél tartunk – ez a krém nyugodtan ígérhetne egy komolyabb szépészeti beavatkozással vetekedő bőrfiatalító hatást, mivel valóban képes rá!

Abszolút érték

A svájci luxuskozmetikum újdonság egy fejlett technológiai folyamat eredményeként megszületett új kaviár összetevőt, a Kaviár Abszolútumot elsőként tartalmazza, amely a kaviárban található, ám nehezen hozzáférhető, bőrtömörséget biztosító tápanyagokban gazdag. Kizárólag a La Prairie Kaviár Abszolútuma tartalmazza magas koncentrációban a kaviár olajat és a kaviár proteineket; a kaviár két, leghatékonyabb összetevőjét, melyek fokozzák a bőr tömörségét és feszességét, ugyanakkor tápanyagokkal és nedvességgel is ellátják azt, emellett pedig több szinten stimulálják a kollagéntermelést. A barna algával és pünkösdirózsa-gyökér kivonattal kiegészített feltöltő formula kisimít és rugalmasít. Emellett természetesen a Caviar Absolute Filler-ben is megtaláljuk a márka exkluzív sejtkomplexét, amely feltölti a sejteket éltető energiával. Bár a csodakrém ára kifejezetten borsos, a szépészeti beavatkozások áraihoz viszonyítva így is elérhetőbb.

La Prairie Skin Caviar Absolute Filler

KIPRÓBÁLTUK: LA PRAIRIE CAVIAR ABSOLUTE FILLER
5 (100%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések