Post Image

KIPRÓBÁLTUK AZ ÚJ BIO-OIL GÉLT SZÁRAZ BŐRRE

Rúzs & Más / 2020-02-24

A Bio-Oil nemzetközi sikeréről és hazai bevezetéséről másfél éve számoltunk be, ITT tudjátok elolvasni. Az eddig egytermékes márka időközben egy újabb termékkel jelentkezett, amit a márka hazai forgalmazója a Várkert Bazárban mutatott be szépségtémákban jártas influenszereknek.  Az újdonság egy kellemes illatú olaj-gél, a Bio-Oil Gél Száraz Bőrre.

bio-oil gél, száraz bőrre, dry skin, száraz bőr, biooil, olajgél, bőrvédő, bőrtápláló, rúzs és más

Bio-Oil Gél Száraz Bőrre 

Forradalmian új, olaj alapú gél, amely klinikailag bizonyítottan helyreállítja, táplálja és kondicionálja a bőrt. Regenerálja a szárazságtól berepedezett bőrfelületet, azonnali megkönnyebbülést és intenzív, tartós hidratáltságot biztosítva bőrünk számára. Parabén- és tartósítószer-mentes. Összetevői könnyen felszívódnak és védőréteget képeznek a bőrön, amely ellenáll a nedvességveszteségnek és helyreállítja a száraz bőr optimális, hidratált állapotát.

Szemben a krémekkel, és emulziókkal, melyek kb. 70% víz, ami semmilyen módon nem hasznosul a bőrben, a Bio-Oil Gél Száraz Bőrre csupán 3% vizet tartalmaz, vagyis szinte teljes egészében aktív.
Egy vizsgálatban, amelyet bőrszárazságban szenvedő felhasználók bevonásával végeztek, a résztvevők többsége esetében a gél hatékonyabb volt, mint bármi más, amit eddig a száraz bőrre alkalmaztak.

A Rúzs és Más kipróbálta

Mivel az arcbőröm nem száraz (épp ellenkezőleg, T-zónában zsíros), ezért a kézbőrömön teszteltem (és azóta is használom) a gélt. A kézfejemen a téli időszakban annyira kiszárad a bőr, hogy szinte hámlik és a szárazságtól barázdássá, ráncossá válik. Nem szép látvány. Mindent kipróbáltam már rá, de legfeljebb átmeneti javulást értem el, vagy ami segített, attól annyira zsíros maradt a bőröm, hogy emiatt nem tudtam használni. A Bio-Oil már az első alkalommal sokat segített. Jó, hogy a bemutatón figyelmeztettek: elég belőle nagyon keveset használni – különben annyit vittem volna fel, amennyit megszoktam és az az egész karomra elég lenne. Szóval egy fél borsónyi mennyiség kell a 2 kézfejemre belőle. Így maradéktalanul felszívódik viszont – és ez fontos! – még kézmosás után is megmarad a hatása. Egy hét használat után alig ismerek a kézfejeimre: a bőr feltöltődött, puha és finom fénye lett. Mínusz 10 év a kezeimnek! A Bio-Oil Gél száraz bőrre már biztos, hogy a fürdőszobapolcomon bérelt helyet kap.

rúzs és más tipp, rúzs és más, tipp

Az olajgél száraz ajkakra, könyökre, sarkakra is gyógyír!

Megvásárolható a patikákban, a Rossmann drogériákban és  a Ceumedika.hu webshopjában (2259 Ft/50 ml)

bio-oil gél, száraz bőrre, dry skin, száraz bőr, biooil, olajgél, bőrvédő, bőrtápláló, rúzs és más

KIPRÓBÁLTUK AZ ÚJ BIO-OIL GÉLT SZÁRAZ BŐRRE
3.3 (65.71%) 7 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések