Kipróbáltam: Rouge in Love

Zsolesz / 2012-03-02

A szín sokáig tart, legalábbis, amíg nem eszem. De nem is bánom, hogy egy hosszú nap alatt 2-3-szor elő kell vennem – sőt, alig várom! És íme, a koncepció: a Lancôme meghatározta a nap legfontosabb három pillanatát és ezek köré csoportosította 24 új, elragadó árnyalatát, melyek reggeltől-estig tökéletesen igazodnak az elvárásainkhoz.


Jolis matins – könnyed reggelek: 
Könnyed ébredés után egy lehelet finom érintés és indulhat a nap. Szerelmes reggeli üzenet a tükörből.Az új Rouge in Love Jolis Matins rúzsok könnyedén varázsolják az  ajkakat üde és természetesnek ható árnyalatúvá. A hosszantartó ragyogásról egy csipetnyi gyöngyház gondoskodik.
Boudoir time – felhőtlen készülődés:
Itt az izgalommal teli készülődés ideje. Felhőtlen és vidám pillanatok, melyeket legjobb a 
barátnőkkel megosztani.A Rouge in Love Boudoir Time rúzsok árnyalatai káprázatos színekbe öltöztetik az ajkakat melyek a varázslatos gyöngyházfénytől válnak még hangsúlyosabbá. 
Tonight is my night – csábító éjszakák:
Egy varázslatos éjszaka Párizsban, egy emlékezetes  este együtt a barátokkal, és akár egy különleges találkozás? A Rouge In Love Tonight is My Night szexi, intenzív árnyalatai finom arany fényükkel teszik az éjszakát még felejthetetlenebbé.
A hirdetésen Emma Watsont láthatjuk. A Rouge in Love kapható: LANCÔME Szépségsziget (WestEnd CityCenter I.emelet Millennium udvar 310. 
1062 Bp. Váci út 1-3.) és a Douglas parfümériákban.

 

Kapcsolódó bejegyzések