Post Image

KIPRÓBÁLTAM: PIERRE RENÉ BOUNCY ALAPOZÓ

Rúzs & Más / 2017-12-05

A különleges Bouncy Fluid Foundation állagát nehéz meghatározni – leginkább egy kissé rugalmas habkrémnek tudnám leírni. Ennek a lágy és rugalmas textúrának köszönhetően pofonegyszerűen felvihető a bőrre – úgy oszlik el, akár egy könnyű arcápoló és a nyomán egyszerűen csodaszéppé alakul az arcbőr. Olyan a hatás, mintha majd kicsattanna az ember: kipihent, ragyogó, egyenletes bőrt varázsol. Annyira szép, friss és természetes a végeredmény, hogy sajnálnék púdert tenni rá, mert attól már “festettnek” tűnne, nem úgy, mint a Bouncy alapozótól.

Pierre René Bouncy Fluid Foundation

Már kis mennyiség elegendő belőle, hogy a kisebb bőrhibákat palástolja és elérjük vele a tökéletes fedést és a bársonyos eredményt. Vékony és rugalmas filmréteget képez, mely védelmet nyújt a külső szennyeződések ellen, miközben táplálja a bőrt és segít megőrizni annak nedvességtartalmát. A Pierre René Bouncy Fluid jóval több, mint alapozó, hiszen azon kívül, hogy makulátlan lehet a sminkünk, a hialuronsav és alga koncentrátum (Macrocystis Pyrifera) tartalma gondoskodik a maximális ápolásról is! Én nagyon megszerettem ezt a valóban minden szempontból professzionális alapozót!
A 30 ml-es tégely igen gazdaságos, mivel tényleg nem kell sok belőle. Bruttó eladási ára: 7190 Ft

Pierre René Bouncy Fluid Foundation

Amennyiben még jobban meg szeretnénk könnyíteni a dolgunkat vagy éppen higiéniai megfontolásból nem akarunk az alapozó tégelyébe nyúlkálni az ujjunkkal, próbáljuk ki a Pierre René másik újdonságát, a Multifunkcionális ecsetet (mely egyébként a sminkelés több fázisához is használható). A sűrű, ultravékony szálú ecset lehetővé teszi az alapozó tökéletes felvitelét és annak egyenletes eldolgozását. A tömött, puha szőrzet segít a legkisebb üregekbe is eljuttatni a krémet, ráadásul akár még kontúrozáshoz vagy a highlighter felviteléhez is használhatjuk! A hajlított formának köszönhetően tökéletesen kézre áll.
Bruttó eladási ára: 11 190 Ft

Pierre René Multifunkcionális ecset

Kapcsolódó bejegyzések