Post Image

KIPRÓBÁLTAM: NYÁRI BŐRÁPOLÁS BIODERMÁVAL

Rúzs & Más / 2018-06-18

A Bioderma márka mindig is szívügyem lesz, hiszen a trénerükként volt alkalmam mélyen megismerni a készítményeit és kozmetikusként pontosan tudom, mennyire gondosan és sok oldalról közelítenek meg egy-egy bőrproblémát. 

Újdonságuk, a Sensibio habzó bőrtisztítója egy díjnyertes, hamísítatlan nyári bőrápoló kíséretében érkezett hozzám. Bár már sok év eltelt, amióta a cégnek dolgoztam, de a Sensibio egyszer s mindenkorra az életem részévé vált a micellás vizével (A Bioderma volt az első cég, amelyik micellás vizet vezetett be a termékkínálatában! Azóta sok jó micellás tisztító követte az övéket, de a Sensibio micellás víz továbbra is az etalon!).

Szóval örömmel vettem a kezembe a bőrhöz gyengéd, a szennyeződésekhez kíméletlen habzó tisztítót, mivel T-zónás bőrömet első lépésben habzó tisztítóval azután micellás vízzel szoktam letisztítani. Nem okozott csalódást: amellett, hogy jól végzi a dolgát, puha, bársonyos tapintású bőrt hagy maga után! 

A Bioderma Sensibio Gel moussant (habzó gél) kíméletesen tisztítja, hidratálja és nyugtatja az érzékeny bőrt. Nyugtató és lipidpótló aktív hatóanyagainak köszönhetően azonnal megnyugtatja az irritált bőrt. Szabadalmaztatott D.A.F. komplex tartalma növeli még a legérzékenyebb bőr toleranciaküszöbét is. Krémes habja puhává varázsolja a bőrt. Sminklemosóként is használható. Kitűnő szem- és bőrtoleranciát biztosít. Ráadásul praktikus pumpás tubusba csomagolták, ami reggel, félálomban egyszerűbbé teszi az életet!:-)

Természetesen hipoallergén, parabénmentes, szappanmentes, illatanyagmentes és nem mitesszerképző.

Bioderma nyári bőrápolók, rúzs és más

A Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30 egy mélyhidratáló krém, mely gyakorlatilag bármely bőrtípuson alkalmazható. Hidratáló ápolást nyújt a kisimult, ragyogó arcbőrért és véd az UV sugárzástól – azaz a két legfontosabb nyári követelményt kipipálja.

Az epidermisz, vagyis a bőr legfelső rétegének összetételéhez hasonló emulziónak köszönhetően az Aquagenium® szabadalom aktív összetevői célzottabban fejtik ki hatásukat: újraindítják a bőr hidratáló folyamatait és fokozzák a sejtekben a vízkörforgást.

Lágy fókuszhatást biztosító és fényvisszaverő részecskékkel gazdagítva a Hydrabio Perfecteur azonnal kisimítja a bőrt, visszaadja természetes színét üdévé és ragyogóvá varázsolja az arcbőrt.

T-Zónás, kifényesedére hajlamos bőrömnek kifejezetten jólesett a matt finis, a valóban púderes hatás. Ezzel együtt érezhető a jótékony védőréteg a bőrön, az apró ráncokat feltölti és hosszabb távon a bőrömet tömörebbé, üdébbé tette. Jó érzés használni!

UV/A és UV/B szűrőinek köszönhetően a Hydrabio Perfecteur magas szintű védelmet nyújt a káros UV sugárzással szemben és megakadályozza a korai bőröregedést. Az eredmény: hosszantartóan hidratált bőr, amely visszanyeri ragyogását, bársonyosságát, és teltségét.
A higiénikus pumpás tubus egyrészt megakadályozza a krém szennyeződését, másrészt nem nyomódik ki a krém a nesszeszerünkben, ha utazás közben véletlenül rápakolunk valamit.

A könnyed, friss illatú emulzió parabénmentes, hipoallergén és nem mitesszerképző.

Bioderma nyári bőrápolók, rúzs és más

 

Kapcsolódó bejegyzések