Post Image

KIPRÓBÁLTAM: DIADERMINE SUPERFILLER KAPSZULÁK

Rúzs & Más / 2018-11-28

A Diadermine márkáról korábbi cikkünkben már beszámoltunk részletesen, ezért most előljáróban csak annyit jegyeznék meg, hogy a nagymúltú francia bőrápolási márka Super Filler termékcsaládjának fő profilja a vízmegkötés és a víz benntartása a bőrben.

A Lift+ Superfiller kapszulák viszont gyors segítséget ígérnek az arc és a nyak ráncainak feltöltésére és 2 típusú erőteljes öregedésgátlót kombinálnak:

– A Koncentrált Ráncfeltöltő Komplex beindítja a Kollagén termelést a bőrben és megvédi a bőr saját Hialuronsav tartalmát a lebomlástól. Hosszantartó lifting és bársonyos hatást ér el.

– A továbbfejlesztett formula azonnal reagál a ráncok ellen azok feltöltésével és simává varázsolja a bőr felszínét. Ráncfeltöltő hatása már a használatot követő 30 perc után jelentkezik.

Ebből a rövid, de sokatmondó termékleírásból indultam ki, és vizsgáltam meg az állításait testközelből.

Rúzs és más tipp, ruzs es mas, Diadermine, Superfiller, kapszulák

Superfiller bevetésen

Az első használat így is meglepett a kapszulából az ujjbegyemre kinyomott, majd az arcbőrömre felvitt krém szokatlan állaga miatt: elsőre olyan volt, mintha olajos lenne, mivel csaknem siklott a bőrömön. Egészen vékony rétegben, szinte magától terült szét az arcomon – két csepp a teljes bőrfelszínt befedte. Ekkor már tudtam, nem olaj az, amit érzek, hanem egy annál sokkal nagyobb komfortérzetet adó anyag, a szilikon. Amellett, hogy rendkívül selymes tapintásúvá teszi a bőrt, kitölti a kis redőket, így azonnal simábbá varázsolja a bőrt. A ráncfeltöltő hatás tehát már egy percen belül jelentkezett és valóban észleltem szemmel látható lifting hatást fél órán belül. Rövidtávon tehát meggyőzött a kis kapszula – kiváncsian vártam a hosszabb távú eredményeket.

Meg kell jegyeznem, hogy egy arany bogyócska tartalma bőven elég napi két használatra, így reggel és este is felvittem az arckrémet megelőzően. Kissé megviselt negyvenpluszos, ősz végére napfény- és vitaminhiánnyal küzdő bőrömbe kezdett visszatérni az élet. Nem hiába írom le újra meg újra: bőrünk a mindennapi rutin mellett megérdemel némi extra törődést! A kor előrehaladtával pedig egyre többet!
Az egyhetes kúra végére egységesebbé válta bőrszínem és enyhültek a mélyebb ráncaim is. A magam részéről a szemkörnyékre is felvittem a terméket és nekem nem okozott problémát, de akinek érzékeny a szemkörnyéke, inkább hagyja ki.

Hatékony összetevők

Bár a leírásban nem szerepelt a bőrvilágosító, folthalványító hatás, de az összetétel megmarázza, a Diadermine Lift + Superfiller kapszula ugyanis C-vitamint valamint édesgyökér kivonatot tartalmaz, amely bőrvilágosító (pigmentfoltok elleni), gyulladáscsökkentő, nyugtató, bőrsimító és puhító összetevő. Emellett a bőr védelmében fontos szerepet játszó E-vitamin is szerepel az összetételben.

Rúzs és más tipp, ruzs es mas, tipp

Ha fontos jelenésed van – randi, felvételi, osztálytalálkozó, munkahelyi- vagy családi rendezvény – vesd be indulás előtt félórával és simulj ki!🙂

 

 

 

 

 

KIPRÓBÁLTAM: DIADERMINE SUPERFILLER KAPSZULÁK
4.8 (96.67%) 6 votes

Kapcsolódó bejegyzések