Post Image

KIPRÓBÁLTAM: BUJA PILLÁK, AVAGY LUSH LASHES, A LUSH-TÓL

Rúzs & Más / 2021-05-10

Bár a Lush nevének hallatán elsőre nem a smink ugrik be, hanem a fürdőbombák és egyéb fürdőkozmetikumok, a márka már jó ideje nekilátott a smink kategória beveztésének lépésről-lépésre. Most egy mérföldkőhöz érkeztek: szempillaspiráljuk minden bizonnyal nagyot fog szólni! Aki ezt a spirált kipróbálja, annak ezentúl garantáltan nem csupán fürdőkozmetikumok fognak eszébe jutni a Lush-ról! 

A Lush Lashes erőszakmentes, dúsító, éjfekete szempillaspirál. Alacsony tartósítószer tartalmú összetétele szempillaápoló hatóanyagokat segítségül hívva hosszan tartóan dús, egyenként kiemelt, hosszú pillákkal ajándékoz meg. A tesztelők 94%-a jelentősen hangsúlyosabb eredményt állapított meg, 84%-uk pedig egyetértett abban, hogy ajánlanák a Lush Lashest a barátaiknak – ami a legnagyobb teszt egy sminkes alapterméknél! Mindenki azt teszi, amihez ért, a Lush például gondoskodik a szempillákról!

Kipróbáltam, bevált! 

Már ahogy kinyitottam, megörültem a kefének, mivel pont az a méret, amivel a legkönnyebben boldogulok: se nem túl vaskos sem nem túl vékony, mégis minden pillát elérek vele. A festék állagáról ugyanez elmondható: nem rakódik vastagon a pillákra, mégis egyenletesen befed minden szálat és nagyon szépen szétfésüli, úgy, hogy minden szál érvényesül. A pillák azonnal hosszabbnak hatnak és ha még egyszer áthúzzuk rajta a festéket, jó értelembe vett műszempilla hatást érhetünk el. A nap folymán nem pereg, könnyre, kevés vízre jól reagál, nem kenődik. Nálam ötösre vizsgázott:

Itt még csak a jobb szememet spiráloztam ki:

lush, lush lashes, szempillaspiral, mascara, ruzs es mas, szempillaapolo, hosszito, spiral

Itt pedig mindkettőt:

lush, lush lashes, szempillaspiral, mascara, ruzs es mas, szempillaapolo, hosszito, spiral

Így használd:
Egyszerűen csavard le a kupakot, vedd ki a spirált, és fésüld át vele a szempilláidat. Vidd fel több rétegben ezt a gyengéd, pillakiemelő formulát, míg eléred a kívánt eredményt.

Ápoló összetétel

A kondicionáló kókuszolaj és a védelmező gumiarábikum együtt védőréteggel vonja be a szempillákat, egyenként emelve ki őket, és egész nap a helyükön tartva a pigmenteket (így csökkentve a nem kívánt maszatolódást!). A Lush Lashes igazi titkos fegyvered lehet, mely egész nap fent marad – a tesztelők 98%-a megerősítette, hogy igen tartós és még intenzív aktivitás közben is tart! Végül, de nem utolsósorban a csodaösszetevőnek számító búzafűforrázat egész sor vitamint és fehérjét tartalmaz, így viselet közben pluszban támogatja a pillák egészségét. Összetevői közt található még repceolaj,  karnauba- és méhviasz, valamint rozmaringolaj. A tesztelők 70%-a egyetértett, hogy a Lush Lashes használata után látványosabb kondicionáltabbak voltak a szempilláik – bónusz!

Így készül a búzafűforrázat 

A friss búzafüvet levágják és forrásban lévő vízbe áztatják, gyógynövényes forrázatot hozva létre. Bár a sminktermékekben nem gyakori összetevő, a szempillaápoló, kondicionáló hatása, valamint nyugtató tulajdonságai miatt a Lush előszeretettel használja. A cég a búzafüvet az Egyesült Királyságból vásárolja fel. 

 

Kapcsolódó bejegyzések