Post Image

KIPRÓBÁLTAM: BIOLINE JATÓ AGE BEAUTY SECRET

Rúzs & Más / 2018-03-23

A Bioline Jatónál jártam, hogy megismerkedjek az olasz professzionális márkával (be is mutattam aztán, ITT, a Rúzs-on!). A hazai forgalmazó, Ágota beszélgetés közben fürkészőn nézte a bőrömet, majd leemelt a polcról egy fekete dobozt: ez való Neked! Na igen, tudom én, a 45 az 45… ebben az életkorban az anti-age kifejezés a mindennapi szókincsünk részévé válik. 🙂
Természetes örömmel álltam az Age termékvonal krémjének kipróbálása elé, Ágota pedig a lelkemre kötötte, hogy számoljak be róla. Nos, a krémbe annyira beleszerettem, hogy nemcsak neki számolok be róla, hanem minden fiatalodni vagy fiatalnak maradni vágyó Olvasómnak!

Szánt szándékkal nem olvastam el a krém összetételét, sem azt, hogy mi mindent tesz a bőrrel, hogy ne befolyásoljon – egyszerűen csak elkezdtem használni.

Állaga
Első kenésre szerelem volt, pedig ekkor még csak az állagát tapasztalhattam meg (a hatásra ugyebár legalább 4 hetet várni kell, hiszen ennyi a hámsejtek megújulási ciklusának ideje). Szóval: ha ez a krém semmi mást nem tudna, csak így felszívódni, ahogy, már akkor is bevenném az arcápolási rutinomba! Hosszú, a kozmetikai világban eltöltött éveim során ezen kívül egyetlenegyszer volt ilyen tökéletesen felszívódó, a bőrömmel szinte eggyé váló krémem, de az még nem anti-aging kategóriába esett és még annak sem volt ilyen szuper, matt finise. Akinek valaha volt helyenként zsíros bőre, az tudja, mennyire értékeljük, mi T-zónások a csillogás- és zsíros réteg-mentesen felszívódó krémeket.

Illata
Finom, visszafogott, púderes tisztaság illat pici fehér virág felhanggal. Számomra legalábbis.

Hatása
Itt jön a lényeg: egy hónap használat után elmondhatom, hogy a kissé laza, tömörséget vesztett bőröm állaga, tapintása jobb lett – mintha kapott volna egy kis töltőanyagot. A mimikai ráncaim – az orr-ajak barázda, a haragos ránc – is enyhültek, kevésbé karakteresek (ezt szigorúan sminkmentes, esti, azonos fényviszonyok közt készített, kissé rémisztő szelfiken le is ellenőriztem!). A szemkörnyék bőre simább és kevésbé karikás (konkrétan világosabb, mint volt).

Nagyon meg vagyok elégedve a krémmel, mielőtt elfogyna, megyek és veszek egy következőt!

És akkor most elolvasok minden információt a krémről és a termékcsaládról és az alábbiakban összefoglalom:

Bioline Jató Age Beauty Secret

Bioline Jató, Age Beauty Secret, bőrfiatalító, anti-age, kipróbáltam, rúzs és más

Feszesítő, ráncfeltöltő, térfogatnövelő hatású termékcsalád, mely egyszerre több módon veszi kezelésbe a megereszkedett arcbőrt: újraaktiválja a bőr saját regenrációs folyamatait, értékes összetevőivel feltölt és feszesít.
bioaktív peptidekkel ösztönzi a bőr DNS sérüléseinek javításának és cseréjének a természetes mechanizmusát
– az undaria tengeri hínár spórái olyanok, akár egy elixír, amely elősegíti a kötőszöveti sejteket körülvevő, fehérjékből és szénhidrátokból felépülő hálózat felépítésében szerepet játszó 14 gén aktiválódását
paradicsom őssejt-kivonat mely képes megvédeni a bőrt a környezeti szennyezéstől és növeli a sejtek vitalitását

A minden bőrtípusra, különösen fakó, fáradt és rugalmatlan bőrre ajánlott, öregedés jeleit csökkentő The Emulsion (a tesztalanyom!) egy egyedülálló bőrébresztő formula, amely a bőr természetes önmegújító folyamatait erősíti, gyorsan beszívódik, ragyogó és egészséges bőrképet eredményez. – És ez tényleg pont így van!

Bioline Jató, Age Beauty Secret, bőrfiatalító, anti-age, kipróbáltam, rúzs és más

Ajánlott fogyasztói ára: 15 575 Ft/50 ml, kapható a Bioline Jató referencia szalonokban, kozmetikákban, valamint a forgalmazónál: http://www.bioline-jato.hu

Kapcsolódó bejegyzések