KIPRÓBÁLTAM: BIOBAZA NATURAL DEO

Rúzs & Más / 2016-04-05

A Biobaza újdonságát, a Natural Deo golyós dezodort teszteltük Spring Flowers illatban és jelentjük: minden próbát tökéletesen kiállt! A 99%-ban természetes összetevőkből álló dezodor kirobbanóan frissítő illatával azonnal belopta magát a szívembe, mivel sok natúr illetve bio terméknél hiányolom az intenzív illatot. A Rózsafa és geránium olajával illatosított izzadásgátló mályvalevél és olíva levél kivonattal valamint természetes ásványi sókkal remek munkát végzett: még a “legmelegebb” szituációkban is megakadályozta a verítékezést miközben rendkívül gyengéd volt a bőrhöz. Fontos szempont, hogy nem ragad és nem fogja meg a ruhát.
Ezentúl a BIOBAZA új, természetes eredetű dezodorjai, melyek engedik a bőrt lélegezni 3 női és 3 férfi változatokban is elérhetők. A dezodorok formulájának alapja a tengeri só és az ásványi anyagok. Jótékony esszenciális olajokat is tartalmaznak, amelyek táplálják és védik a bőrt, nem okoznak irritációt és pirosságot, ezzel együtt a tiszta, természetes frissesség érzését biztosítják. A dezodorok összetevőinek 99%-a természetes eredetű, és normál valamint érzékeny bőrűek is használhatják.

A BIOBAZA természetes eredetű készítményei gyógyszerészeti minőségűek, jótékony hatású gyógy- és fűszernövények felhasználásával készülnek, amelyek nagy része az adriai régióból származik.

BIOBAZA NŐI DEZODOROK – A természetes frissesség érzése 3 frissítő illatban:

1. SPRING FLOWERS Natural Deo – A rózsa és a geránium ellenállhatatlan párosa elvarázsol. Érzéki romantikus illat, megvédi a bőrt az irritációtól.

2. PURPLE FRESHNESS Natural Deo – A könnyed citrusos illat az igazi nyári frissességet juttatja az eszünkbe. A gyümölcsös frissesség és a relaxáló levendula a biztonság és nyugalom érzését nyújtja és megvédi a bőrt az irritációtól.

3. HONEY KISS Natural Deo – Antibakteriális formula manukamézzel az illatos ápolásért és természetes frissességért.

A Biobaza készítményei a dm drogériákban kaphatóak, a Biobaza dezodorok ajánlott fogyaszra 1199 Ft.

Kapcsolódó bejegyzések