Post Image

KIPRÓBÁLTAM: BIO ARCPLASZTIKA KEZELÉS

Rúzs & Más / 2018-02-15

Mindenről a kötőszövetem tehet. Míg én hajtok, megfeszített tempóban dolgozom és élek, ő mindeközben szép csendben csak úgy elengedi magát… Mit képzel magáról? Hogy 45 évesen elmehet nyugdíjba? Hát nem! Nem egyezem bele. Fel kellene rázni valahogy, hogy legyőzze a lustaságát és újra felpörögjön, megerősödjön és legalább valamennyire visszanyerje régi formáját. Mert amíg ő lóg, ugyanezt teszi az arcom is! A régi vonásaim megereszkednek, a kontúrok elmosódnak és a vége az lesz, hogy a családtagjaim sem ismernek rám…

Sajnos azonban a kötőszövet erősítés nem megy egyszerűen. A bőr tartásáért felelős és a korral egyre fogyatkozó kollagént ugyanis nem tudjuk kívülről a bőrbe juttatni. Meg kell próbálnunk rábírni a bőrünket, hogy termeljen többet belőle. Ezt a kötőszövet sejtjeinek stimulálásával, életfunkcióik serkentésével lehet elérni.
Dr. Házi Edina a DRHAZI termékek megalkotója kifejlesztett egy speciális kezelést, amely természetes úton feléleszti a mimikai izmokat, erősíti a kötőszövetet, növeli a bőr volumenét és feltölti a ráncokat. A speciális manuális bio arcplasztika a letapadt izmokat dolgozza fel az arc csontjairól és kiemeli az egész arc mimikai izomzatát, újra élettel, tápanyaggal tölti meg a sejteket.  Csoda, hogy azonnal ki akartam próbálni?!

Drhazi bio arcplasztika, rúzs és más

A kétórás kezelés alatt mindent kapott a bőröm, amire csak vágyhatott: bio AHA peelinget, regeneráló esszenciákat, különféle masszázsokat, tű nélküli mezoterápiát, krioterápiát és közben érzésem szerint egy egész tégelynyi Drhazi hightech natúrkozmetikumot magába szívott. Bár a bio arcplasztika, azaz a letapadt izomrostok mobilizálása kissé drasztikusan hangzik, egyáltalán nem volt kellemetlen – ellenkezőleg: nagyon jólesett. A kezelés végére majdnem elaludtam, csak azért tartottam ébren magam, hogy le ne maradjak egyetlen zseniális mozdulatról sem.

Drhazi bio arcplasztika, rúzs és más

Éreztem, hogy a bőröm új életre kelt, de a tükörképem így is meglepett: olyan volt az arcformám, mint a 15-20 éve készült képeimen! Ahogyan ígérték, már egyetlen természetes lifting kezelésük is fantasztikusan látványos, de tudjuk, hogy ha tartós hatást szeretnénk elérni, kezelési kúrában érdemes gondolkodnunk. A Drhazi-nál 6 alkalmas kúrákat javasolnak az optimális eredményhez. Meggyőződésem, hogy a kötőszövetem támogatná!

Bővebb információ: www.drhazi.hu

Drhazi bio arcplasztika, rúzs és más

 

Kapcsolódó bejegyzések