Post Image

KIPRÓBÁLTAM AZ YVES ROCHER SOKOLDALÚ RÜGYTERÁPIÁS ÚJDONSÁGÁT

Rúzs & Más / 2024-03-25

Az Yves Rocher prémium bőröregedés elleni termékcsaládja, az Anti-Age Global termékcsalád olyan szérumokat, krémeket tartalmaz, amelyek a bőröregedést késleltetik, megcélozva az öregedés minden jelét a bőr felszínén, egyúttal mélyen a bőrbe hatolva sejtszinten hat. Gyors és látványos hatásukat már 72 óra alatt kifejtik a bőr láthatóan simábbá, puhábbá és ragyogóbbá téve. A ráncok napról napra eltűnnek, a bőr feszesebb és tónusa egyenletesebb. Akár fáradt, akár fakó, akár érett bőrről van szó, az Anti-Age Global bőrápolók élénkítik, feszesítik, erősítik a bőrt, visszaadják elveszített ragyogását.

yves rocher, anti-age global, sejtregeneralo, rugykivonat, nappali/ejszakai krem, ejjeli maszk, ruzs es mas, bororegedes, arckrem, borfiatalito

Természet inspirálta hatóanyag

Az Yves Rocher laboratóriumaiban botanikusok és fitológusok egyedülálló, természet inspirálta öregedésgátló hatóanyagot alkottak meg gemmoterápiával, azaz rügyterápiával. A rügyekben minden alapvető vitamin, ásványi anyag és egyéb hatóanyag megtalálható, ami a növény fejlődéséhez kell. Fejlődnek és átalakulnak, ami a növényi regeneráló sejteknek is köszönhető, és csodálatos megújulásra képesek. Ezek a rügyek a leendő növény minden erejét és tulajdonságát tartalmazzák, ez inspirálta az Yves Rocher-t az Anti-Âge Global termékcsalád megalkotására.

Szabadalmaztatott hatóanyag

Az Anti-Age Global termékcsalád szabadalmaztatott hatóanyaga az úgynevezett rügykivonat, amelyet botanikusaik az Yves Rocher laboratóriumokban fejlesztettek ki annak érdekében, hogy minél nagyobb dózisban nyerjék ki a növényi rügyekből a bőr megújulását segítő sejteket, elemeket. Olyan szabadalmaztatott botanikai biotechnológiai eljárással dolgoztak, amelyben egyetlen orgonarügy-mintából kiválaszthatták, szaporíthatták és dúsíthatták a növényi regeneratív sejteket, hogy egy innovatív, aktív öregedésgátló molekulákban koncentrált hatóanyagot fejlesszenek ki: ez a növényi rügykivonat.

Sokoldalú újdonság

yves rocher, anti-age global, sejtregeneralo, rugykivonat, nappali/ejszakai krem, ejjeli maszk, ruzs es mas, bororegedes, arckrem, borfiatalito

A termékcsalád most új taggal bővült, ami nem más, mint a NAPPALI/ÉJSZAKAI SEJTREGENERÁLÓ KRÉM & ÉJJELI MASZK.
A 95%-ban természetes eredetű összetevőkből álló termék 50%-kal több, azaz ultrakoncentrált növényi rügykivonatot tartalmaz, így még hatásosabban veszi fel a harcot az öregedés jelei ellen az arcon, a nyakon és a dekoltázson. Könnyű, krémes állagának köszönhetően könnyen kenhető és azonnali puhaságot hoz a bőrnek. Ha a legegyszerűbb és leghatásosabb terméket keressük bőröregedés ellen, akkor válasszuk a termékcsalád új tagját. Nagyon kényelmes, hiszen nappali és éjszakai krémként is használható, hetente egyszer vagy kétszer pedig éjjeli maszkként fejti ki bőrfiatalító hatását. Radírozás után vigyünk fel egy vékony réteget az arcunkra bemasszírozás nélkül, majd hagyjuk fent éjszakára. A krémet nem kell leöblíteni, csak hagyni, egy éjszaka alatt tegye a dolgát, azaz táplálja, tömörebbé, feszesebbé, simábbá és egyenletesebbé tegye az arcbőrt.

Kipróbáltam, meggyőződéssel ajánlom!

Az Anti-Age Global The Ultimate Regenerating Care nappali/éjszakai arckrém és éjjeli maszkba első érintésre beleszerettem, ugyanis elképesztően finom, bársonyos, habkönnyű textúrája belesimul és szinte beleolvad a bőrbe, miközben felszabadul azonnali komfortérzetet adó kellemes illata és nyomban hűsítő hatást fejt ki a bőrön. Ez az a fajta krém, amit alig vársz, hogy újra a bőrödre kenhesd! Nappalra is ideális, mert remekül lehet sminkelni rá. Már az első használat után puhább és selymesebb lett tőle a bőröm, rendszeres használat mellett egyre jobb formáját hozta, pár hét után pedig láthatóan tömörebbé vált, a kontúrjaim feszesebbek lettek. Az, hogy egy krémtől észrevehető változást tapasztalok azért is nagy eredmény, mivel eleve gondosan ápolom, így alapból sincs rossz állapotban. Úgy gondolom, ezt a krémet mindenképp érdemes kipróbálni, akár a bőröregedés megelőzése, akár a lassítása a cél, de a már kialakult megereszkedés enyhítésére, a bőrállapot javítására is kiváló.
Szérummal együtt használva még intenzívebb hatást érhetünk el, nappalra az Anti-Age Global pillekönnyű Sejtmegújító szérum esszenciáját ajánlom hozzá, éjszakára pedig a Kétfázisú Regeneráló szérum koncentrátumot.

yves rocher, anti-age global, sejtregeneralo, rugykivonat, nappali/ejszakai krem, ejjeli maszk, ruzs es mas, bororegedes, arckrem, borfiatalito

A márkáról

Az Yves Rocher márka a kezdetek óta arra törekszik, hogy termékei fejlesztése és előállítása is környezettudatosan és a természet tisztelete mellett történjen. A legtöbb termékük nagy százalékban tartalmaz természetes összetevőket és a flakonok is újrahasznosított műanyagból készülnek. A természet tisztelete és a környezettudatosság vezérli az Yves Rocher márka megalkotóit már a kezdetek óta, legyen szó termékfejlesztésről vagy -előállításról. A termékekben található természetes növényi hatóanyagokat ökológiai gazdálkodásban termesztik, a többi összetevő pedig a világ különböző részeiről, olyan termelőktől származik, akik osztják az Yves Rocher értékeket.

Kapcsolódó bejegyzések