Post Image

KIPRÓBÁLTAM AZ ÉRINTÉS NÉLKÜLI BŐRFIATALÍTÁST

Rúzs & Más / 2019-02-04

Mielőtt mesélnék nektek egy igazán különleges, forradalmi módszerről, amely igen látványos eredményt hoz, egy még ennél is fontosabb üzenettel kezdeném.

A dunaharaszti Beauty-med kozmetika tulajdonosa, Kormanik Andrea másodállásban angyal – mentett állatokat nevel és folyamatosan segíti a nehéz sorsú családokat. Most minden kezeléséből 2000 Ft-ot a kis Nimród babának adományoz, akitől fiatal anyukáját elragadta egy agresszív daganat. Szóval, ha most Andreánál szépültök, egyúttal jót is tesztek, nemesedik a lelketek! És higgyétek el a belső szépség kihat a bőrre, kiül az arcra!

beauty-med, o2balance, transzdermális oxigén kezelés, rúzs és más

ITT osztom meg a jótékonysági felhívást!

És akkor most térjünk rá a bőr különleges feltöltésére, ami úgy történik, hogy közben nem érinti kezelőfej a bőrünket, nem kell hozzá elektromosság, se tű!

Az oxigén és a bőrünk

Az oxigén nagyon fontos szerepet játszik bőrünk egészségének és szépségének megőrzésében. A természetes öregedési folyamattal azonban a bőr oxigénellátása drasztikusan csökken, 30 év felett mintegy 25%-al, 50 év felett 50%-al.

Az oxigén fokozza a bőr anyagcseréjét, valamint a sejtek táplálékfelvételét, hogy a bőr megőrizze sugárzóan friss megjelenését és fiatalságát. Éppen ezért bőrünknek tiszta oxigénre van szüksége a mindennapi regenerációhoz és a tápanyagok felszívódásához. Megfelelő oxigénellátás nélkül ugyanis az új bőrsejtek nem képesek táplálni magukat, és a bőr napról napra fáradtabbnak és fakóbbnak tűnik.

o2-balance, transzdermális hatóanyagbevitel molekuláris oxigénnel hyaluronnal

Ha még nem hallottál a G-beauty-ról, azaz a német szépségápolási trendről hamarosan fogsz! Ugyanis a koreai és japán szépségápolás nyomában most a német klinikai bőrszépítőkért kezdenek rajongani vilászerte. Az o2-balance a német technológia és precizitás legújabb innovációja, egy egyedülálló, szabadalommal védett eljárás az alacsony molekulás hyaluronsavval és a koncentrált molekuláris oxigénnel történő fájdalommentes arckezelésekre.

beauty-med, o2balance, transzdermális oxigén kezelés, rúzs és más

Az o2-balance kezelésekhez használt hyaluront kb. 96%-os koncentrációjú, színtiszta molekuláris oxigénnel viszik be. Miért fontos ez? Mert a molekuláris oxigén a legtökéletesebb vivőanyag az alacsony molekulás hyaluron számára. A kb. 96% tisztaságú oxigénnel bevitt hyaluron hatása többszöröződik nagy dózisú színtiszta oxigénnek köszönhetően, ezért a kezelés látványosabb és tartósabb is. Ez az extra hatás más érintés nélküli kezeléseknél – sima sűrített levegővel történő hatóanyag bevitel során – nem jön létre, úgy ahogy az a biológiai bőrfiatalítás sem, ami a kezelőfejjel végzett precíziós nyirokdrenázsnak köszönhető.

beauty-med, o2balance, transzdermális oxigén kezelés, rúzs és más

Azonnali és fájdalommentes természetes fiatalítás?

Lássuk, mit tud az eljárás a gyakorlatban! Andrea letisztítja az arcbőrömet majd elővesz egy pici, csőrös kezelőfejet. Ahogyan megígérte, nem ér hozzám az eszközzel, amely határozottan, de nem túl erősen porlasztott hialuronsavas gélt permetez az arcomra, majd az oxigén nyomásával gyakorlatilag belefújja a bőrömbe. Mivel a bőr gőzök, gázok számára átjárható, így az elporlasztott hatóanyag már akadály nélkül jut be a bőr mélyebb rétegeibe.
Az érzés kellemes, olyan, mint amikor nyáron vízpermettel fújom be az arcomat – ám itt gyakorlatilag száraz marad a bőr! A kismolekulájú hialuronsavat tartalmazó hatóanyag teljes mennyisége a bőrbe szívódik. Egyébként a bőr igényeire épül a kezelés: más a hatóanyag összetétel ha anti-ageing a cél, más ha hajszálér tágulatos a bőr – magyarázza Andrea. Közben már a csukott szemhéjamat kezeli, ami kissé csiklandós érzés – ám én nagyra értékelem, mert alig van olyan kezelés, amely a szemhéjon alkalmazható. Ráadásul ez az az anyag annyira “tiszta”, hogy érzékeny bőrű szemhéjam remekül tolerálja – másnapra nem lesz duci és piros, ami mostanában sajnos gyakran előfordul!

A következő fázisban lokális töltés következik, ami nagyobb molekulájú hialuronsavval történik. Ez olyan, mintha a kezelőfej erősen puffogna, kellemes masszírozó érzést keltve a bőrön. Andrea először csak az egyik arcfelemet kezeli, amitől látványosan feljebb kúszik a bőröm – ennek eredményeképpen ferde a mosolyom, és magasabbra kerül a szemöldököm, ami szépen mutatja a kezelés gyors, látványos hatását. Ráadásul Andrea megígéri, hogy a kezelés maximumát a 3. napon éri el, vagyis tovább fogok szépülni. Igaza lett, a hétvégén többen szóvá tették, hogy milyen kisimult vagyok meg milyen szép a bőröm. Ja és a szemem alatti ödémáknak nyoma sincs (remélem, olvasol, kedves Andrea!).

o2-balance kezelések időtartama:
Arc: kb. 50 perc | Arc-nyak: kb. 65 perc | Arc-nyak-dekoltázs kb. 90 perc Mindegyik kezelés automatikusan tartalmazza a szemhéj pillák tövéig történő kezelését is!
A kombinált kezelések árai: 12.500 -26.000 attól függően, hogy arcot vagy arcot+nyakat+dekoltázst kezel. Még több részletet a kezelésekről ITT találtok.

Kapcsolódó bejegyzések