Post Image

KIPRÓBÁLTAM, AJÁNLOM! – SEBASTIAN PROFESSIONAL HAJÁPOLÓK

Rúzs & Más / 2022-08-12

Amikor kilépünk a fodrászszalonból a hajunk fényes, életteli és könnyű. Jó volna fenntartani ezt az állapotot, ám az otthoni hajápolással általában meg sem tudjuk közelíteni. Hogy mi ennek az oka? A fodrászok magas hatóanyagtartalmú, professzionális hajápolókkal dolgoznak, ezért ha hasonló végeredményt szeretnénk elérni, otthon is ilyen termékekre lesz szükségünk. Most szeretném  figyelmedbe ajánlani a Sebastian Professional-t, Amerika egyik kedvenc professzionális hajápolási márkáját, amit már jó ideje tesztelek.

sebastian, sebastian professional, hajapolas, professzionalis, dark oil, haj, otthoni, ruzs es mas, szalonhatas

Határtalanul formabontó

A Sebastian Professional a szépség határok nélküli víziójából született és immár közel 50 éve működik újító szellemben. Geri Cusenza a 70-es évek elején elhatározta, hogy professzionális hajápolási céget alapít, melyet a bátorság és merészség vezérel. Az innováció iránti elkötelezettség, a játékszabályok megváltoztatása szintén alapköve a Sebastian Professional-nak – ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a mérföldköveknek számító találmányaik: a kreppvas, az első ammóniamentes hajszínező (Celophanes), az első formázható hajlakk (Sebastian Shaper) vagy az első kombinált ápoló és formázó termék (Potion9).

Bátorít és provokál

„Hiszünk abban, hogy egyéniségünk túlságosan sokszínű ahhoz, hogy egyetlen frizurába zárjuk.” A Sebastian szakmailag formabontó, követi a művészi ambíciókat előcsalogatja a kreativitást. Termékeit a fodrászszalonokban már világszerte használják. A márka által képviselt stílusok egyszerre működnek színpadon, szalonban és az utcán. A márka inspiráló megoldásaival könnyen egyedivé alakítható egy hétköznapi hajviselet akár otthon is – az önkifejezés a mi kezünkben van!

A siker recepje: Dark Oil

Háromszor simább haj, friss és légies érzés, igéző illat – ezt ígérik és be is tartják a Dark Oil termékek! Használatuk közben értékes olajok előnyeit élvezhetjük a haj elnehezedése, zsírosodása nélkül! A hajszálak intenzív ápolása már a hajmosásnál kezdetét veszi és a teljes hajápolási folyamaton átível. A fénytelen, száraz és szöszösödésre hajlamos haj új életre kel – akár vastag-, vagy vékony szálú, akár göndör vagy hullámos. A Dark Oil hajápolók nemcsak az összetételükkel, de az illatukkal is hódítanak:  a természetes szantálfa és argánolaj illatához adódó lebilincselő, egyedi orientális illatkompozíció járja át a hajat.
A termékvonal első terméke a Dark Oil hajolaj volt, amely a Sebastian Professional ikonikus termékévé vált. A termékcsalád az ikonikus hajolaj mellett sampont, kondicionálót, maszkot és egy selymesítő száraz kondicionálót kínál.

sebastian, sebastian professional, hajapolas, professzionalis, dark oil, haj, otthoni, ruzs es mas, szalonhatas

A hajam puha és csillogó lett

A Dark Oil hajápoló család teljes egészében felsorakozott szőkített, szöszösödésre hajlamos, fénytelen hajam megmentésére. Már az első szippantásra megigézett a sampon mesés illata, amely annyira kellemes, hogy legszívesebben rajta hagytam volna a samponhabot a fejemen. Szerencsére a maszk és a többi termék is rendelkezik az utánozhatatlan Dark Oil illattal, amely a hajmosás után kivételesen sokáig elkísér.  A hajam pedig már az első mosást követően érezhetően puhább lett, majd néhány alkalom után fényessé, egészségesebb megjelenésűvé vált. Amellett, hogy ápolnak ezek a termékek, a haj extra volument, erősebb tartást kap (hajformázók nélkül!), a hővel való formázást (gönödrítést, egyenesítést) is jobban megtartja.

sebastian, sebastian professional, hajapolas, professzionalis, dark oil, haj, otthoni, ruzs es mas, szalonhatas

rúzs és más tipp, rúzs és más, tipp

Nagyon megkedveltem a száraz kondícionáló spray-t, amivel két hajmosás közt adhatok egy kis extra ápolást, fényt és persze csodás illatot a hajamnak. Használható nedves hajon is a hajszárítás előtt vagy száraz hajon bármikor!

sebastian, sebastian professional, hajapolas, professzionalis, dark oil, haj, otthoni, ruzs es mas, szalonhatas

Dark Oil Sampon: Könnyed sampon, amely miközben megtisztítja a hajat, természetes tartást és fényt ad, elnehezítés nélkül. A jojoba és az argánolaj különleges elegyével háromszoros simaságot biztosít a hajnak.

Dark Oil Kondicionáló: Gyengéd kondicionáló a jojoba és az argánolaj különleges keverékével. Gondoskodik a sima és könnyen kifésülhető hajról, a könnyedség és a tartás megőrzése mellett. A maximális hatásért használd a Sebastian Professional Dark Oil Samponnal és Sebastian Professional Dark Oil Maszkkal együtt.

sebastian, sebastian professional, hajapolas, professzionalis, dark oil, haj, otthoni, ruzs es mas, szalonhatas

PRO TIPP: A sampon a tisztítás során felnyitja a haj legfelső rétegét, a kutikulát, amelyet minden esetben le kell zárni, hogy a haj egészséges maradjon. Lezárni kondicionálóval vagy maszkkal tudod. A töredezettebb, sérültebb hajra maszkot javasolt, míg az egészségesebb hajra kondicionáló.

Dark Oil Maszk:  Könnyed, mélyhidratáló maszk a jojoba és az argánolaj speciális keverékével a selymes, sima és fényes hajért természetes tartással. Háromszoros simaságot biztosít.

rúzs és más tipp, rúzs és más, tipp

Ha nagyon szárazak a hajvégeid, duplázz: először a maszkot hagyd hatni néhány percig a hajvégeken, majd lemosás után vigyél fel kondicionálót a teljes hajhosszra (de a hajtöveket kihagyva!). Rövid hatóidő után mosd ki alaposan, majd jöhet a szárítás.

Dark Oil Száraz kondicionáló: Hajpermet, mely selymes és fényes hatást biztosít. Gondoskodik a sima és könnyen kifésülhető hajról, a könnyedség és a tartás megőrzése mellett.  Ideális szárítás előtt vagy gyors felfrissítésként napközben.

Dark Oil Hajolaj:

A Sebastian Professional ikonikus terméke. Könnyed formázó olaj a sima tapintásért, könnyed fényt és befejezést kölcsönöz a hajnak. A természetes olajok, a szantál- és cédrusfa, az argán és az elképesztő illatok keverékével. Azonnali eredményt láthatsz hajadon már az első használatot követően.

PRO TIPP: A még intenzívebb ápoló hatásért kombináljuk a maszkot  1-3 pumpányi Sebastian Professional Dark Oil Hajolajjal. A maximális hatásért használd a Sebastian Professional Dark Oil Samponnal és Sebastian Professional Dark Oil Kondicionálóval együtt.

sebastian, sebastian professional, hajapolas, professzionalis, dark oil, haj, otthoni, ruzs es mas, szalonhatas

Keresd a Douglas üzleteiben vagy a Douglas webshopján: https://www.douglas.hu/search?sSearch=sebastian

Kapcsolódó bejegyzések