Post Image

KIPRÓBÁLTAM A KIEHL’S LEGÚJABB BŐRDIAGNOSZTIKAI ESZKÖZÉT

Rúzs & Más / 2024-05-13

A Kiehl’s Westend bevásárlóközponti üzletében jártam, ahol Derma-Reader Deep-Skin analízist végeztek a bőrömön a Derma-Reader Pro készülékkel. Azt hiszem ez pontosan az az eset, amikor a hóhért akasztják – nem elég a zászlómra tűzni a bőrápolás igéjének terjesztését, mint missziót, de időnként szembesülnöm kell azzal, vajon a saját bőrömnek megadok-e mindent, amire szüksége van.

Hagyomány és a legkorszerűbb technológiák kéz a kézben

1851 óta, a Kiehl’s gyógyszertári örökségét fenntartva, elkötelezett a vásárlók egyedi bőrproblémáinak megismerése iránt, valamint ezek kezelésére biztosítja a legjobb formulákat, technikákat és eszközöket. A Kiehl’s üzletekben folytatott bőrdiagnózisok is ennek az elkötelezettségnek a részei, amely ugyancsak a márka patikai gyökereihez tartozik és világszerte ma már évente több mint 5 millió ilyen konzultációt végeznek el. A vendégek, akik különböző bőrproblémákra keresnek gyógymódot, a Kiehl’s szakértői kiértékelésére, tanácsadására és személyre szabott szolgáltatásaira támaszkodnak.

A Kiehl’s a konzultációs élmény folyamatos fejlesztése érdekében örömmel mutatja be a Derma-Reader Deep-Skin Analízist, egy új, magasabb szintű bőrápolási diagnózist, amely egy fejlett, üzleten belüli diagnosztikai eszköz, melyet az egyéni problémák és a bőr általános egészségügyi állapotának szakértői kiértékelésére terveztek. A bőr mélyreható fotóelemzését kombinálva a Kiehl’s tudományos és a személyre szabott szakértői tanácsadásával, minden egyes ügyfél egyedi problémájára megalapozott bőrápolási rutint alakítanak ki az egészséges, fiatalos megjelenésű bőr érdekében.
“Világszerte keresik fel a vásárlók a Kiehl’s bőrszakértőit annak érdekében, hogy segítsenek nekik bőrük megismerésében és ápolásában.” – mondja Cammie Cannella, a Kiehl’s Globális Ügyfélélményért és Oktatásért felelős alelnöke. “Ennek a személyre szabott konzultációs élménynek a kiegészítéseként örömmel mutatjuk be a Derma-Reader Pro-t, az új, fejlett diagnosztikai eszközünket, amely segít
az ügyfeleknek abban, hogy szó szerint megváltoztassák a bőrről megalkotott képüket. Bőrszakértőink útmutatásával minden ügyfél átfogó, mélyreható bőrelemzést kap, amely segít feltárni bőrük egyedi igényeit, és megismerni azokat a célzott kezeléseket és használati tippeket, amelyek segítenek elérni az egészséges bőrt.”

Bőrfelszíni és felszín alatti paraméterek elemzése

A Kiehl’s Derma-Reader Pro készülék termékkategóriájában legjobb bőrképalkotással rendelkezik, amely valós idejű, mélyreható felszíni és felszín alatti bőrelemzést biztosít.

A Derma-Reader Pro a bőr 8 paraméterét vizsgálja, ezek a bőr felszínén a ráncok és finom vonalak, textúra, felszíni foltok, tág pórusok, az elemzés során feltárt négy felszín alatti bőrprobléma közé pedig a vörös (gyulladt) területek, a kialakuló barna foltok, az UV-károsodás és az eltömődött pórusok tartoznak.

A Derma-Reader elemzés lehetővé teszi a Kiehl’s bőrszakértői számára, hogy segítsenek az ügyfeleknek megismerni bőrüket és annak egyedi igényeit sokkal mélyebben, mint ami szabad szemmel látható. Az ügyfél egyéni diagnózisának eredményei alapján a Kiehl’s szépségápolási szakértője megfelelő összetevőket és életmódbeli tippeket tud ajánlani, továbbá célzott kezelési tervet javasol a termékekből, amelyeket beilleszthet az ügyfél a napi arcápolási rutinjába.

Kipróbáltam – ajánlom!

Engem már a Kiehl’s bőrápolási szakértője is meggyőzött, amikor a gépi bőrdiagnózist megelőzően elkezdtem vele beszélgetni. KOzmetikusi végzettsége és sok éves gyakrolati tapasztalata olyan magabiztos tudással vértezte fel, hogy a Derma-Reader inkább csak a véleménye alátámasztására szolgál – és persze arra, hogy a vendég saját szemével lássa mindazt, amiről a szakértő beszél. Az ügyes – és villámgyors – gép ugyanis megmutatja azt is, ami a felszín alatt rejtőzik, még csak “készülőfélben” van – például a kialakuló foltokat vagy rosaceát még mielőtt az a felszínen láthatóvá válna. Nos, ami engem illet, túl sok meglepetés nem ért: láttuk az elszórtan jelentkező foltjaimat, T-zónás bőrtípusomból eredő eltömődött pórusokat és a felszíni tág pórusokat. A koromat figyelembe véve a bőröm jó állapotban van, látszik, hogy tényleg nem felejtem el bekenni sem reggelente, sem esténként. Jó lenne viszont gyakrabban eljutni kozmetikushoz, hogy még kevesebb legyen az eltömődött pórus – én ugyanis hiába vagyok az, az ember sajátmagát úgy nem tudja megkezelni, ahogyan mással tenné.

Bőranalízist mindenképp érdemes végeztetni, akár évente többször is, mivel a bőrnek különböző korban, de még évszakonként is változnak az igényei – jó, ha tisztában vagyunk velük, így mindig a legmegfelelőbb bőrápolási rutint követhetjük. 

A bőranalízist követően két fantasztikus terméket ajánlottak a figyelmembe – azóta mindkettőt használom és nagyon szeretem!

Az egyik egy vízbázisú hidratálókrém, a Calendula Serum-Infused Water Cream

kiehls, kiehl's, derma-reader, boranalizis, bordiagnosztika, keszulek, uzlet, borelemzes, borapolasi rutin, ruzs es mas, borproblemak

A vásárlói kedvenc Calendula Herbal-Extract Toner által ihletett könnyű vizes formula több száz mikronizált körömvirág szirmot tartalmaz. Felvitelekor ez az egyedülálló vízbázisú hidratáló krém felfrissíti a bőrt, fokozza annak természetes ragyogását és hosszan tartó hidratációt nyújt.

Láthatóan kiegyenlíti a bőr tónusát és fokozza annak természetes ragyogását.
Segít csökkenteni a diszkomfort jeleit a bőrön.
Segíti a bőr ellenállását az öregedés korai jeleivel szemben, beleértve az egyenetlen bőr textúrát, a fakó bőrt és a száraz finom vonalakat.
Akár 24 órás hidratációt biztosít és puhítja a bőrt.
Minden bőrtípusra ajánlott.

Legfontosabb Összetevője a Körömvirág szérum

Több száz mikronizált körömvirág szirommal és a Kiehl’s legmagasabb koncentrációjú körömvirág kivonatával készített hatékony hidratáló tartós hidratációt nyújt a bőr számára.

A másik a pillekönnyű hidratáló szérum, a Hydo-Plumping Serum Concentrate 

kiehls, kiehl's, derma-reader, boranalizis, bordiagnosztika, keszulek, uzlet, borelemzes, borapolasi rutin, ruzs es mas, borproblemak

Ez a formula intenzív hidratálást biztosít a telt bőrért és csökkenti a finom vonalak láthatóságát. 15% glicerin tartalmával hidratáló szérumunk segít a fáradt bőr újjáélesztésében a sima és egészséges megjelenés érdekében.

Intenzíven hidratál, hogy javítsa a fáradt és fakó bőr megjelenését, amelyet az életkor előrehaladtával összefüggő bőrszárazság okozhat.
Segíti a telt bőr kialakulását és a finom vonalak és az egyenetlen bőrtextúra csökkentését.
Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy segít az életkorral összefüggő dehidráció jeleinek csökkentésében.
Minden bőrtípusra ajánlott.

Fő összetevői

Glicerin
A glicerin jól ismert, hatékony hidratáló összetevő. A formulánkban segít a bőrnek megtartani a nedvességet és puhítja azt.

Sodium Dextran filler
Serkenti a Hialuronsav termelését a bőrben és hatékonyabb, mint a hialuronsav helyi alkalmazása. Feltöltő hatást biztosít és láthatóan csökkenti a száraz ráncokat és finom vonalakat, valamint segít fokozni a bőr rugalmasságát.

 

Kapcsolódó bejegyzések