Post Image

KÉZBE VETTEM AZ IDŐ FELETTI IRÁNYÍTÁST: -417 TIME CONTROL

Rúzs & Más / 2021-02-10

Bár jó néhány Holt-tengeri hatóanyagokra épülő márkával volt már dolgom, a Minus 417 eddig nem került a látóterembe. Pedig, mint kiderült, a Holt-tengeri kozmetikumok királynőjéről van szó, egy évtizedes hagyományokkal rendelkező luxusmárkáról! A világ legmélyebben fekvő vízfelülete e különleges márka születésekor, csaknem 20 éve, pontosan -417 méteren helyezkedett el. A -417 lényege, hogy a természet különleges kincseivel, a legkorszerűbb bőrfiatalító technológiákkal, lélekemelő illóolajokkal és a luxus érintésével a testi-lelki harmóniánkat egyensúlyba billenti. Bővebben olvashatsz e különleges márka születéséről korábbi cikkemben.

Ezúttal ki is próbáltam a -417 bőrfeszesítő Time Control krémjeit, az éjszakai regeneráló Night Recovery A-Cream-et valamint a nappali feszesítő Advanced Regenerating Firming Cream-et. A Time Control termékcsaládról azt lehet tudni, hogy kiaknázva a Holt-tenger ásványainak erejét leküzdi a múló idő nyomait és visszaadja a bőr fiatalos megjelenését. Feszesítő és regeneráló krémeket találunk ebben a termékkategóriában, melyek intenzíven dolgoznak a bőr feszsestéséért, megerősítéséért, feltöltéséért és a ráncok kisimításáért. Célzott összetevőikkel támogatják a bőr megújulását és már 2 hét használat után szemmel láthatóan ragyogóbbá, egyenletesebbé teszik a feszességét vesztett, igénybevett bőrt.

Az éjszakai krém egyik meghatározó hatóanyaga a retinol, ami talán az egyetlen ránctalanító összetevő, amelynek hatékonyságát bombabiztos eredmények támasztják alá, vagyis bőrfiatalító hatása teljességgel elfogadott. Ez volt az egyik ok, hogy emellett a krém mellett döntöttem. A másik – és ez tudom, nem túl szakmai – az elegáns, púderes, luxus illata, ami számomra nagyon fontos, a bőrápolási rutinom egyik kulcsa. Mert szerintem a bőrápolásnak nemcsak hatékonynak, de élvezetesnek is kell lennie: ha ugyanis alig várod már az esti rituálét, biztosan nem fogsz krém nélkül, vagy ami még rosszabb, sminkben lefeküdni!

minus 417, -417, Holt-tenger, Holt-tengeri, luxus, luxusmárka, prémium, arcápoló, arcápolás, éjszakai, night recovery, rúzs és más

Vizsgázott a Time Control 

Már a legelső kipróbálásnál feltűnt, hogy a Night Recovery A-Cream krém más éjszakai krémekkel szemben a legkisebb mértékben sem zsíros és semmi nyomot nem hagy maga után – gyakorlatilag azonnal és maradéktalanul felszívódik. A bőröm pedig bársonyos tapintású és illatos lesz tőle.

A nappalra használt -417 Time Control Advance Regenerating feszesítő arckrém pillekönnyű ugyanakkor intenzíven hidratáló állagával bűvölt el. A komfortos bőrérzet egészen estig kitartott, ráadásul kiváló sminkalapnak is bizonyult. A bőr megereszkedését hivatott megakadályozni és az arc ovális formájának visszaadását. Ez utóbbi kemény dió, ezért kíváncsian lestem a hatást. A nappali és éjszakai krémhasználatot kiegészítettem egy hialuronsavas szérummal, mivel az én bőröm már a koromnál fogva is fokozottan dehidratált és hosszú évek óta a bőrápolási rutinom szerves részét képezik a szérumok.

Kíváncsi voltam, hogy a -417 Time Control krémek a két hetes ígéretet beteljesítik-e majd – és igen! Már 2 hét után simább és egyenletesebb lett a bőrfelszínem, kisebbek a pórusaim, ragyogóbb, egységesebb színű az arcom. A bőröm tömörségében, tartásában is javulást észleltem – nálam jelesre vizsgázott! Az eddigiek alapján biztos vagyok benne, hogy a 28 napos ciklus végére (ennyi ugyebár a hámsejtek teljes megújulásának az időigénye) látványos eredményt várhatok. Ezekbe a különleges bőrápolókba tényleg könnyű beleszeretni, és a https://www.fullcosmetix.hu/webshop/ választékában minden bőrigényre található optimális összetétel.

Kapcsolódó bejegyzések