Kettő-az-egyben mosószer

Zsolesz / 2011-06-16

Az új Tomi Japánkert 2in1 prémium parfüm tartalmának köszönhetően a textilöblítők frissességét kölcsönzi ruháinknak, és fenséges illata Japán egzotikus virágoskertjeibe repít el. Kettő az egyben formulája hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és minden mosással ragyogóan fehérré varázsolja a ruhákat.
A Tomi Japánkert 2in1 a Henkel minőségi mosószercsaládjának legújabb tagja olyan korábbi termékek mellett, mint a Tomi Kristály fehérség, a Tomi Kristály Color, a Tomi Kristály Tavaszi Virágoskert és a Tomi Kristály Mandulatej. Kiváló minősége garantált, ára pedig minden család költségvetésébe belefér.
A különböző fogyasztói igényeket figyelembe véve por és gél változatban is kapható. Az új Tomi Japánkert 2in1 mosószerek a szemet is gyönyörködtetik. Az ízléses csomagoláson elegáns japán pagoda-stílusú ház látható cseresznyevirágok gyűrűjében, felébresztve a bennünk szunnyadó, távoli, egzotikus tájak iránti vágyat. A mosópor szemcséihez pedig vidám kék virág alakú- és zöld szemcséket adtak.
Az új variáns idén nyáron kerül az üzletek polcaira – 20, 40, 50 és 60 mosásra elegendő kiszerelésben – intenzív televíziós reklámkampány és látványos eladáshelyi kommunikációs anyagok kíséretében.

Kapcsolódó bejegyzések