Post Image

KERATINJAVÍTÓ REGENERÁLÓ HAJÁPOLÓK A DOVE-TÓL

Rúzs & Más / 2019-09-11

Mindannyian tapasztalhattuk, hogy a hajunk állapota hatással van az önbizalmunkra. Mind tudjuk, hogy a frizuránk épp olyan fontos szerepet játszik a stílusunk kialakításában, mint a ruha, melyet viselünk, vagy a bőrünk állapota: a hajunk az egyéniségünkhöz tartozik. Éppen ezért olyan fontos, hogy tincseinket megőrizzük eredeti állapotukban, hogy sokáig egészségesek, fénylők és selymesek, valamint dúsak maradjanak. Az évek során a környezetszennyezés, a hőterhelés (hajvasaló és hajsütővas), a hajfestés, a különböző kemikáliák és az életmódbeli tényezők mind befolyásolják a hajunk növekedési ütemét, a hajszálak épségét és azt, hogy milyen módon képesek regenerálódni.

A Dove kereste és megtalálta a megoldást hajunk épségének és állapotának megőrzésére és javítására. A márka már több, mint 60 éve kutatja a károsodott haj szerkezetét, hogy olyan egyedi, tápláló formulát hozzon létre, amely megállítja a haj rongálódását. A Dove Nutritive Solutions szabadalmaztatott technológiák egész tárházát vonultatja fel, amelyek segítenek visszaállítani a haj korábbi, károsodást megelőző állapotát, sőt, segítenek abban is, hogy akár még erősebbé és egészségesebbé tegyék a frizuránkat, mint korábban.

Hogyan hat? 

Az emberi haj felépítése feltűnően összetett – olyan, mint egy erős kötél: sok kisebb elem (például fehérjék és lipidek) komplex egyvelege. Elképesztő tulajdonságait, mint például a szilárdságát, a fényét vagy a rugalmasságát – ez a rendkívül strukturált szerkezet adja. A napi szinten jelentkező károsodás pontosan ezt a szerkezetet összekapcsoló kötőanyagot roncsolja, azonban a Dove Nutritive Solutions pont itt fejti ki a hatását. Keratinjavító aktív technológiájával, mint egy épület állványzatát, belülről erősíti meg a fehérje struktúrákat és a kötőanyagot.
Ez az oka annak, amiért a Dove Nutritive Solutions annyira különleges. A legtöbb termék csak a haj külső részén hat, de a Dove szabadalmaztatott tápanyagai nem csak kívülről regenerálják a sérült tincseket, hanem aktívan belülről is táplálják őket. Így amellett, hogy gyengéden tisztítanak, mosásról mosásra erős alapot biztosítanak az egészséges, még ellenállóbb, ragyogó haj számára.
Már az első hajmosást követően tapasztalható a jótékony hatása!

dove, nutritive solutions, hajregeneráló, keratinjavító, tápláló, szabadalmaztatott, hajápolás, igénybevett, rúzs és más

Dove Intensive Repair sampon – ajánlott polci ár: 859 Ft / 250ml
Dove Inensive Repair hajbalzsam – ajánlott polci ár: 859 Ft / 200ml

dove, nutritive solutions, hajregeneráló, keratinjavító, tápláló, szabadalmaztatott, hajápolás, igénybevett, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések