Post Image

KÉNYEZTESSÜK ŐKET, AJÁNDÉKKOZZUNK NEKIK IDŐT!

Rúzs & Más / 2019-05-01

Hogy mire van anyukádnak legnagyobb szüksége? Egy kis énidőre! A LUSH tippjeivel anyák napján (is) mosolyt varázsolhatsz az arcára:

Az idő drága kincs

Mivel egész életükben azért dolgoznak, hogy valaki másnak jó legyen, az idő az egyik legértékesebb ajándék, amit az anyukáknak adhatunk!
Vállald át a hétvégi főzést, vidd le a szemetet, sétáltasd meg a kutyát, hogy anyukád egy kicsit lazíthasson. Engedj neki egy nagy kád vizet, készíts neki egy csésze teát és mondj köszönetet a Lush kényeztető különlegességeivel, hogy igazán relaxáló legyen a pihenés.

A Wham Bam Thank You Mam különleges meglepetéseket tartogat: eperfagyi illatú samponokat és szappanokat.Ha anyukádnak nehéz napja volt, ez a trió segít, hogy feltöltődhessen.

Anyák Napja, Lush, fürdőkozmetikum, fürdőbomba, testápoló, szappan, anyuka, anya, rúzs és más

A Thanks csomagban a testet-lelket frissítő, citromos illóolajokkal teli Butterfly fürdőbomba mellett virág alakú fürdőbombába rejthetsz egy kedves, kézzel írott üzenetet édesanyádnak. A hangulatjavító bukuolaj és a pezsgő grépfrútolaj vidám illatfelhőbe burkolja a megajándékozottat!

Anyák Napja, Lush, fürdőkozmetikum, fürdőbomba, testápoló, szappan, anyuka, anya, rúzs és más

Ha anya egész nap százhússzal száguld, segíts lassítani egy igazán különleges és kényeztető meglepetéssel. A Happy Mother’s Day ajándékcsomag (a nyitóképen) tele van jósággal; 8 tetőtől talpig kényeztető termék, melyeket összeköt a gyümölcsök és a virágok frissítő kombinációja, mindez egy csokoládés dobozra emlékeztető csomagolásban. Ha elhasználta a tartalmát, a dobozt újra felhasználhatja. A korall által ihletett vintage mintát 100 százalékban újrahasznosított kartonra nyomták, hogy a doboz igazán vidám dísze lehessen a fürdőszobának.

Párosan szép az élet

A bőr- és a lélekápolás kéz a kézben jár, anyák napja pedig tökéletes ürügy (nem mintha szükség lenne ürügyre), hogy végre időt kerítsetek egy páros szépülésre. Egy friss arcpakolás vagy egy masszázstömb kiváló kíséret a forró tea és az éjszakába nyúló beszélgetések mellé.

A Rosy Cheeks friss arcpakolással újra pirospozsgás (és mosolygós) lehetsz, épp úgy, mint babakorodban! Anyukáddal közösen még gyengédebb és maradandóbb élmény. A gyengéd török rózsaszirmok és a kaolin nyugtatják és tonizálják a bőrt, hogy az arcotok friss legyen, akár a harmatos rózsa.

Anyák Napja, Lush, fürdőkozmetikum, fürdőbomba, testápoló, szappan, anyuka, anya, rúzs és más

Anyák napja alkalmából áraszd el szeretettel és szabadidővel azt, aki a legközelebb áll hozzád – az a pár kényeztető különlegesség csak hab a tortán!

KÉNYEZTESSÜK ŐKET, AJÁNDÉKKOZZUNK NEKIK IDŐT!
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések