Post Image

DOLCE&GABBANA + KATY PERRY – GARANCIA AZ ILLATÚJDONSÁG SIKERÉRE

Rúzs & Más / 2023-12-30

Hamisíthatatlan olasz életérzést közvetít a „Made in Italy” szellemében készült reklámfilm, melyben a gyönyörű Katy Perry képviseli a 2023-ban piacra került Dolce&Gabbana új illatát a Devotion-t. Bár a jelenkori popzene egyik legkiemelkedőbb szereplőjének szépségéhez és tehetségéhez kétség sem fér, a meglepetés erejével hatott a divatszakmában szerepeltetése a Dolce & Gabbana Devotion új illatkampányban.

Az Oliver Cresp által megalkotott borostyán-vanília kompozíció a 2023-as esztendő egyik legnépszerűbb illata. Az alkotók a nőiesség érzéki oldalát kívánták előtérbe helyezni a Devotion-al, a modern gourmet illat egyértelműen a temperamentumos, energikus hölgyek átütő illata.

katy perry, devotion, illat, edp, dolce, dolce and gabbana, dolcegabbana, perfume, parfum, ruzs es mas

Mint egy finom desszert egy fantasztikus fiesztát követő vacsora után, úgy öleli át viselőjét a Devotion, amely a kandírozott citrom aromáival indít. A szívjegy a panna cotta és a rum jegyeivel kényeztet, mely akkordok a narancsvirág virágosságával nyílnak ki. A lezárás egyszerű és egyben nagyszerű is, a vanília édes, melegséget sugárzó aromája szépen zárja le a kompozíciót. A csodás gourmet illatot a hála és odaadás szimbólumával, aranyszínű zamak szent szívvel díszített, a többi Dolce & Gabbana illathoz hasonlóan esztétikus, szépen kivitelezett üvegbe rejtették az alkotók.

katy perry, devotion, illat, edp, dolce, dolce and gabbana, dolcegabbana, perfume, parfum, ruzs es mas

A kampányfilmben Katy Perry saját magát alakítja. Először egy csónakban élvezi a napsütést és a hamisítatlan olasz életérzést a csodálatos helyszínen Capri Marina Grande-n. Az utcán sétálgatva barátságos, nyitott emberek veszik körül és egy jóképű halász, (akit az ismert színész és modell Michele Morrone alakít) szemet vet a szép, fiatal nőre. Miközben Katy egyre közelebb kerül a helyiekhez, viselkedése is egyre felszabadultabbá válik. A következő jelenetben egy igazi olasz fiesta részesei lehetünk, a fülbemászó olasz dallamok lüktetése, (Massimo Ranieri:’O surdato ‘nnammurato) Katy Perry és a táncoló emberek látványa varázsolja el a nézőt. A szerelem beteljesülését sugallja a zárójelenet, amikor a jóképű halász hódolata jeléül egy kézjellel elküldi a szívét a mosolygó fiatal nőnek.

katy perry, devotion, illat, edp, dolce, dolce and gabbana, dolcegabbana, perfume, parfum, ruzs es mas

A nézők jó része imádta a történetet és Katy Perry nőies szépségét. Annál a jelenetnél, amikor egy helyi kisfiúval együtt simogat egy macskát, egyenesen angyalian igézőnek titulálták a kisugárzását. Maga a forgatási helyszín szépsége és a videó hangulata is osztatlan sikert aratott, ahogyan a jól kitalált, szépen megkomponált fiatalos és modern illatkompozíció is. A nézők egy része ezzel szemben nemtetszését fejezte ki, egyenesen zavarónak és nem odaillőnek minősítette Katy Perry sikítását, amit kétszer is hallható a reklámfilmben. Olyanok is akadtak, akik úgy gondolták, hogy az énekesnő arca, személyisége nem elég elegáns, nem illik az olasz divatház hagyományaihoz, arculatához, míg szereplőtársa Michele Morrone alakítása és megjelenése igen.

A Dolce & Gabbana női illatban természetesen fonódik össze a melegség és az édesség, mely nőies energiákkal tölti fel viselőjét. A trend melynek nyomán a neves divatház a gourmet illatok felé nyit, jól látható a Devotion esetében is. A sikeres illat a megjelenését követően dekorkozmetikum családdal egészült ki, mely csomagolásában a művészi kivitelezésű illatot idézi.

Kapcsolódó bejegyzések