Post Image

KARCSÚSÍTÓ ÚJDONSÁG A KIRÁLYGYÜMÖLCS KIVONAT

Rúzs & Más / 2017-04-13

A karcsúsítás mechanizmusa a zsírsejtek lerakódásának és lebontásának egyensúlyi állapotán alapul. Számos tényező gyengítheti ezt a mechanizmust, többek közt a testmozgás hiánya, a nem kiegyensúlyozott táplálkozás. Az Yves Rocher kutató szakértői behatóan tanulmányozták a zsírsejt működését, azon belül egy receptort, amely szabályozza és helyreállítja az egyensúlyt a zsírlerakódás és a zsírbontás között. E receptor célzott aktiválása teszi lehetővé a hatékony karcsúsítást, így a narancsbőr okának felszámolását.
Az Yves Rocher kutítói kimutattak a mangosztánban (más néven királygyümölcs) egy molekulát, amely természetes módon képes aktiválni ezt a receptort. Úgy hat, akár egy kulcs, mely képes megnyitni az utat a fogyást gátló sejtfolyamatok között.

A 100%-ban természetes kivonatolási eljárásnak köszönhetően előállítottak egy kivételesen koncentrált anyagot, mely természetes módon asszimilálódik a bőrrel. A mangosztán héjából származó hatóanyag a karcsúságot befolyásoló összes folyamatra hat: egyszerre gátolja a zsírlerakódást, salaktalanít és feszesít.

Yves Rocher Narancsbőr elleni testápoló

Az Yves Rocher Narancsbőr elleni testápoló hidratál és csökkenti a narancsbőrt. A bőr egyetlen mozdulattal hidratálttá és kivételesen széppé válik, a narancsbőr napról napra csökken.
Használjuk reggel és este a krémes állagú testápolót a problémás felületeken mindennapi testápolónk helyett. A keringést serkentő mentolt tartalmaz. Várandósság alatt nem ajánlott.
Csomagolása környezetbarát ökotubus, mely 25%-al kevesebb műanyagot tartalmaz a sztenderd tubushoz képest. Ásványi olaj- és parabénmentes termék. Ára: 5500 Ft (200 ml)

Mentés

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések