Karcsúsító mangosztán
a benne található xantonok a polifenolok csoportjába tartoznak és anti-oxidáns hatásukról ismertek. Zömmel α – és ϒ–mangosztin molekulák alkotják. Különlegességük, hogy természetesen fluoreszkáló molekulái átlátszanak a héjon keresztül. A mangosztán kivonata a globális hatékonyság érdekében a karcsúság összes kulcstényezőjére hat.
Az Yves Rocher kutatói ezen molekulák felhasználásával állítottak össze egy különleges aktív összetevőt, mely kivételes hatékonyságot képes kifejteni a karcsúsítás területén. A begyűjtési terület a dél-indiai Tamil Nadu környékén található. A gyümölcsökből kikaparják a húst, majd a hús nélküli héjat a napon szárítják kb. 4-5 napig. Ezután következik a válogatás, melynek során kiszűrik azokat, melyek nem felelnek meg az Yves Rocher által meghatározott minőségi követelményeknek. Végül pedig az Yves Rocher Laboratóriumban kivonják a héjból a rendkívül gazdag molekulákat, a mangosztinokat.
1. ELŐKÉSZÍTÉS
CLÉ VÉGÉTALE MINCEUR KARCSÚSÍTÓ BŐRRADÍR
Bambusz szemcséinek köszönhetően a bőrradír:
• Javítja a mikrokeringést,
• Megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől, hogy a karcsúsító szérum könnyebben kifejthesse hatását.
Zuhanyozás közben dörzsölje át vele testét, majd öblítse le alaposan a terméket. Használja hetente kétszer. Ne használja arcbőrén, vagy sérült bőrfelületen!
Tubus 150 ml – 2800 Ft
2. KARCSÚSÍTÁS
CLÉ VÉGÉTALE MINCEUR KARCSÚSÍTÓ SZÉRUM
Egy szérum, mely ϒ-mangosztin tartalmának köszönhetően kivételes hatékonysággal lép fel a karcsúsítás érdekében:
Használatával:
– A narancsbőr kevésbé láthatóvá válik
– A bőr láthatóan feszesebbé válik
– A sziluett karcsúbbá válik.
Pumpás flakon 150ml – 7200 Ft