Post Image

ADVENT LEGSZEBB KARÁCSONYVÁRÓ KONCERTJE

Rúzs & Más / 2018-12-04

Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a karácsonyra. Decemberben ismét visszatér Budapestre a GREGORIAN középkori, hagyományos és  modern dalok fúziójával!

A „Szent Dalok” (Holy Chants) című karácsonyi koncertsorozat már novemberben elkezdődik és december 13-án a MoM Sportban kerül bemutatásra a magyar közönség számára. A koncerten felcsendülnek a legmeghittebb karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban, melyek békességgel, elmélkedéssel, szeretettel töltik meg szívünket.
A koncert estéjét meglepetések és a karácsony szelleme járja át a legnemesebb értelemben.

Gregorian, holy chants, MOM Sport, koncert, programajánló, rúzs és más

A szerzetesi ruhába öltözött, klasszikus zenei képzettségű énekeseket egy rockegyüttes kíséri. A zenét kitűnő, egyedülálló izgalmas látványvilág egészíti ki, füst, tűz, egyéb pirotechnikai effektek, tükrök, speciális világítás….

Az angol előadók 1999 óta folyamatosan gyarapítják rajongótáborukat szerte a világon, a legnépszerűbb zenéket dolgozzák fel és elkápráztató GREGORIAN kórushangzással elegyítik. A GREGORIAN társulat 10 millió eladott lemezzel, számtalan arany és platina díjjal, telt házas turnékkal és kb. 2 milliós lelkes nézőközönséggel évek óta a legsikeresebbek közé tartozik.

Tökéletes karácsonyi hangulat várható! Holy Chants Tour, 2018. december 13. csütörtök este 8 óra, Budapest MoM Sport

Jegyek ITT

Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések