Post Image

PREKOZMETOLÓGIA, A JÖVŐ KOZMETIKÁJA

Rúzs & Más / 2018-01-30

Egy gyönyörű szépségszalon nyílt Dunaharasztiban, aminek egy különleges hölgy a büszke tulajdonosa. Ám mindez nem lenne elég ahhoz, hogy Olvasóink figyelmébe ajánljuk. Azonban az említett hölgy, Kormanik Andrea a prekozmetológiát, a szépségápolás egy teljesen új megközelítését műveli.

Szinte naponta jelennek meg új kozmetikai divatkezelések, amelyek a plasztikai sebészethez hasonló eredményekkel ámítják a vendégeket. Ám ezek legtöbbször hagyományos kozmetikai eljárásokra épülnek, így közel sem azt az eredményt hozzák, amit ígérnek. “Valódi változást csak akkor érhetünk el, ha szakítunk a megszokott, hétköznapi módszerekkel és egy teljesen új szemléletmódot képviselünk. A prekozmetológia forradalmi átmenetet képez a hagyományos kozmetikai kezelések és a drasztikus szépészeti beavatkozások között. – magyarázza Andrea.

A prekozmetológia tehát nem egy újabb divathullám, hanem a jövő kozmetikája, ahol a kezelések lézeres csúcstechnológiára és innovatív hatóanyagokra épülnek. Azoknak szól, akik hisznek a fejlődésben, nyitottak vagy az újdonságokra és többre vágynak egy hagyományos kozmetikai kezelésnél. Akik valódi és tartós eredményekre vágynak és tüneti kezelések helyett a probléma megoldását keresik, de szike és tűszúrás nélkül.

Andrea hisz a tiszta, minőségi kozmetikumokban és a bizonyítottan hatékony, magas színvonalú non-invazív gépi kezelésekben, ahogyan az ősi hagyományokon alapuló masszázsokban is. Ez a szellemiség, a kortalan szépségre és egészségre való törekvés és persze Andrea kivételes személyisége hatja át a Beauty med szépségműhelyt.

Beauty med, Kormanik Andrea, prekozmetológia, rúzs és más

S hogy hogyan jutott el a média zajos-zűrös világából a harmónia szigetéig a tulajdonos? 

“Nagyon problémás bőrű tini voltam, és valljuk be, a kozmetika akkor fényévekre volt attól ahol most tart! A tinédzserek pedig másodlagos szerepet töltöttek be a vendégek körében. Szóval ha mondjuk valaki 35 évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy kozmetikus leszek, biztos, hogy vagy kinevetem, vagy kézzel-lábbal tiltakozom. Volt, hogy iskolába nem tudtam menni, egy-egy kozmetikai kezelés után, mert úgy összegyötörték az arcom (a lelkemről nem is beszélve).” – meséli Andrea.

“Teltek múltak az évek, és én egész másvilágba indultam el, egészen 35 éves koromig. Így mondhatni felnőtt fejjel választottam ezt a csodás szakmát magaménak most már 13 éve. 2007-ben nyitottam az első kozmetikámat, már akkor is kilógtam a sorból: személyre szabott kezelések, méreganyagmentes kozmetikumok és minőségi kozmetikai gépek. Tüneti kezelések helyett a probléma megoldást tűztem ki célomnak. Hiszek a szelíd megoldásokban! Hiszem, hogy szike és szúrás nélkül kiváló kozmetikai készítményekkel és valódi hatással rendelkező készülékkel valódi problémamegoldó kezeléseket lehet végezni, és “szépen, a vonásaink megtartásával” lehet megöregedni!” 

 

Aki esetleg kételkedne Andrea szavaiban, nézze meg saját szemével a beauty-med.hu blogbejegyzésében közzétett 3 év eltéréssel készült fotóit. Akit pedig meggyőzött, látogassa meg és térjen haza pár év mínusszal!

Beauty med, Kormanik Andrea, prekozmetológia, rúzs és más

 

PREKOZMETOLÓGIA, A JÖVŐ KOZMETIKÁJA
4.3 (85.56%) 18 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések