Jön a tökéletes fényképező!

Zsolesz / 2012-08-03

 

A modell két új – az EF-M 22mm f/2 STM „pancake” és az EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM normál zoom – objektívvel együtt érkezik, valamint egy új, kompakt EX Speedlite vakuval, a Speedlite 90EX-szel, hogy mindig, minden rendelkezésre álljon a lenyűgöző képek készítéséhez. Azok számára pedig, akik még extrább képeket kívánnak készíteni, az EOS M a Canon EF objektívjeinek széles választékát is fel tudja használni az új EF-EOS M objektívadapterrel, még nagyobb kreatív szabadságot adva.
Az EOS M nagyfelbontású, 18 megapixeles APS-C Hibrid CMOS érzékelőjének köszönhetően a kedvenc pillanatok akár poszter méretben is kinyomtathatók, vagy jelentősen meg is vághatók – legyen szó akár a kedvenc klub fényképezéséről, vagy egy újabb csinos táskáról. A nagyméretű érzékelő lehetővé teszi a háttér elmosását is gyönyörű portrék vagy igen hatásos közelképek készítéséhez.
A Canon DIGIC 5 processzorának köszönhetően a színek felragyognak és a bőrárnyalatok különösen természetesnek tűnnek, a szupergyors zár segítségével pedig a másodperc törtrésze alatti cselekmények is megragadhatók. Az esti felvételek atmoszférája és a kihívást jelentő éjszakai képek is könnyedén, megkapó részletességgel rögzíthetők, hála az EOS M igen széles ISO-érzékenységének (100-12800, 25600-ra kiterjeszthető).
A tűéles felvételek és professzionálisnak látszó anyagok készítéséhez az új gép egy Hibrid AF-rendszert használ, amely szupergyors, pontos automatikus fókuszálásra képes álló- és mozgóképek felvételekor egyaránt – ezzel bármilyen pillanat nyugodtan megörökíthető.

Kapcsolódó bejegyzések