Post Image

JÓ TIPP NYÁRRA: ARCISZTÍTÓ KENDŐ

Rúzs & Más / 2016-07-19

Egy hosszúra nyúlt esti program, hajnalig tartó nyáréjszaka után ki ne érzett volna kísértést, hogy úgy ahogy van, sminkben, bedőljön az ágyba. Ilyen esetekben igazán hasznos egy puha, hatóanyaggal átitatott arctisztító kendő. A gyors megoldás sportolás közben, napközben sminkigazításhoz vagy utazáskor is praktikus. Röviden: mindig jól jön, ha nincs idő a teljes arctisztítási rutin elvégzésére, vagy ha nem szeretnénk magunkkal vinni a sminklemosós üvegcsét. A törlőkendők közül is bőrtípusunknak megfelelőt válasszuk!

Száraz bőrre legjobb az extra finom szerkezetű törlőkendő, amely nemcsak tisztítja, hanem táplálja is a bőrt. Ilyan az ápoló Nivea Creme Care ápoló arctiszító kendő a NIVEA Creme egyedi illatával.

arctörlő kendő, sminklemosáshoz
Normál vagy vegyes bőrre a frissítő és kellemesen hidratáló hatást is nyújtó Frissítő arctisztító kendő ajánlott.

Nivea Frissítő Arctisztító kendő

Az érzékeny bőrűek értékelni fogják a természetes összetevőket tartalmazó finom szerkezetű törlőkendőt, amely kíméletesen tisztítja és hidratálja a bőrt. A természetes mandulaolajat tartalmazó Ápoló arctisztító arctisztító kendő alkalmas az érzékeny szemkörnyék tisztítására is, és kíméletesen távolítja el a vízálló szempillaspirált.

Nivea Ápoló Arctisztító kendő érzékeny bőrre

Újdonság!

A micellás technológiájú törlőkendő a közkedvelt micellás víz tulajdonságaival rendelkezik. Az anyag finom szerkezetét micellás vízzel itatták át. A kendő kíméletesen és egyszerűen szabadítja meg az arcbőrt a szennyeződésektől, a sminktől és a vízálló szempillaspiráltól is és egyúttal biztosítja a bőr számára a kellemes hidratáltság és frissesség érzetét. A Micellás arctisztító kendő minden bőrtípusra.

Nivea Micellás arctisztító kendő

A NIVEA arctisztító kendők ajánlott fogyasztói ára egységesen: 25 db, 1349 Ft

Útmutató a kendők használatához

1. Arctisztítás előtt alaposan mossunk kezet, nehogy az ujjainkon található baktériumok átkerüljenek az arcra.
2. Először a szemfestéket távolítsuk el: a törlőkendőt 5–10 másodpercig óvatosan nyomjuk rá a szemhéjra, hogy a smink felengedjen, majd ezt követően le- és befelé irányuló mozdulatokkal könnyedén töröljük le a festéket.
3. Csak a szemfesték eltávolítása után kezdjünk az arc tisztításába. Kezdjük a homlokodon, majd fokozatosan haladjunk lefelé és oldalirányban.
4. A törlőkendőt körkörös mozdulatokkal használjuk, csak így távolítja el gyorsan és alaposan a sminket.
5. A törlőkendőt ne nyomjuk az arcunkra. Bár a kendő rostjai rendkívül puhák, nagyobb nyomásra irritálhatja, feleslegesen „nyújthatja“ a bőrt.
6. Ne felejtstsük el a törlőkendő csomagolását mindig gondosan visszazárni. Ellenőrizzük, hogy a csomagolás ragasztócsíkja megfelelően tart-e, mert csakis így kerülhetjük el, hogy a kendők kiszáradjanak. A törlőkendők egyenletes nedvességének megőrzése érdekében a kendőket a csomag nyílásával lefelé tároljuk.
7. Tisztítás után az arcbőrt már nem szükséges vízzel leöblíteni.

 

Kapcsolódó bejegyzések