Post Image

JENNIFER LOPEZ BEMUTATTA ÍGÉRETES 25. ILLATÁT, A PROMISE-T

Rúzs & Más / 2019-11-05

A 2019-es év Jennifer Lopez legszebb reményeit is felülmúlta, ő pedig mindezt egy ígérettel fejelte meg!

Kis túlzással 2019-et átnevezhetnénk Jennifer Lopez évének. Nem csupán a Hustlers-ben nyújtott elképesztő alakítása miatt, amiért szinte biztosra veheti az Oscar jelölést, nem csak azért, mert az 50. születésnapját kirobbanó formában ünnepelte, és ’It’s My Party’ turnéjára minden jegy elkelt, és még csak nem is amiatt, hogy barátja, Alex Rodriguez két év után eljegyezte. J.Lo nagy évét azzal koronázta meg, hogy parfüm birodalmának 25. tagját is bemutatta.

JLo, Jennifer Lopez, Promise, edp, parfüm, 25., illat, bevezetés, rúzs és más

Az énekesnő első illatát, a Glow-t 2002-ben vezette be, ami óriási sikert aratott. Azóta összesen 2 milliárd fontnyi bevételt hoztak J.Lo számára a parfümök, ami Forintban felfoghatatlan összeg. Nem túlzás tehát, hogy elsöprő győzelmet aratott a parfümiparban (is). Jennifer Lopez legújabb illata a Promise már elérhető online, az üzletek polcaira október folyamán kerül ki.

JLo, Jennifer Lopez, Promise, edp, parfüm, 25., illat, bevezetés, rúzs és más

Az illat inspirációja igazán egyedülálló, a 25-ös számhoz méltó:
„Warren Buffett-tel vacsoráztam, és ő mondott valamit, amit mélyen magaménak éreztem: a márka az egy ígéret. Egy olyan alap, amely megtart bennünket. Mindannyian ígéreteket teszünk magunknak és egymásnak, amelyeket örökérvényűnek gondolunk.„ – Buffett a maga 82 milliárd dolláros vagyonával elismert üzletember, így bizonyára jó tippet adhatott J.Lo-nak – „Úgy gondoltam, ez a tökéletes időzítés az életemben ahhoz, hogy egy parfümnek a Promise (ígéret) nevet adjam. Mivel valahányszor valami újat hozunk létre, azzal az ígérettel tesszük, hogy az életed jobb lesz, szebbnek és szexibbnek érzed magad tőle.”

A mandarin, jázmin, lonc és rózsaszín bogyós gyümölcsök fás alapú finom elegye, a Promise jól illeszkedik a J.Lo illatokra jellemző és kedvelt édesebb kompozíciók közé.

Forrás és további érdekes tartalmak: elle.hu

Kapcsolódó bejegyzések