Post Image

JELENTŐSÉGTELJES PILLANTÁSOK

Rúzs & Más / 2018-12-20

A Max Factor két újdonsággal segít a felejthetetlenné tenni pillantásunkat, egy csodásan dúsító egyúttal ápoló hatású spirállal és egy praktikus, minőségi, hegyezést nem igénylő szemceruzával. Nézzük, mit tudnak!

Kiemelkedően dús pillák 

Alkossunk kiemelkedően dús, gyönyörű és egészséges szempillákat az új Max Factor Volume Infusion szempillaspirállal! Különleges hibrid formulájának köszönhetően dús, hosszú, erős és ápolt szempillákat varázsolhatunk magunknak.
A Volume Infusion szempillaspirál formulája keratint és biotint tartalmaz, dúsító keféje pedig maximális hatást biztosít, így Miénk lehet a magával ragadó tekintet, amelyre mindig is vágytunk.

Max Factor Volume Infusion mascara, rúzs és más, szemsmink, szempillaspirál

A Volume Infusion szempillaspirál bevezetésével a Max Factor ismét olyan magas teljesítményű terméket alkotott meg, mely egészséges, dús szempillákat teremt és ragyogóan emeli ki a tekintetet.

Hangsúlyozás és kiemelés

Az új Max Factor Kohl Kajal automata szemceruza erőfeszítések nélkül elérhető intenzitást biztosít. Krémesen lágy formulájának köszönhetően könnyű alkalmazni, tartós, intenzív eredményt nyújt – könnyedén siklik a szempillák tővonalában.
ALKALMAZÁSI TIPP: Indítsuk a vonalat a szem belső sarkától és húzzuk végig a szempillák tővonalában a külső harmadban vastagabb vonalat alkotva.

Max Factor Volume Kohl Kajal, automatic, rúzs és más, szemsmink,

Max Factor Volume Infusion Szempillaspirál, fekete (01), ára: 4799 Ft
Max Factor Kohl Kajal Automata Szemceruza, fekete (01), ára: 2699 Ft

JELENTŐSÉGTELJES PILLANTÁSOK
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések