ITTHON IS KAPHATÓK VÉGRE A HAJKÍMÉLŐ TANGLEE TEEZER KEFÉK

Rúzs & Más / 2017-11-06

Megérkezett Magyarországra a nemzetközleg már jól ismert hajkefe márka: a Tangle Teezer olyan speciálisan kifejlesztett hajkeféket gyárt, melyek lehetővé teszik a fájdalommentes hajformázási rutint. Ezáltal nemcsak sokkal kényelmesebb lesz a fésülködés, de sokkal egészségesebb is lesz a hajkoronánk. A speciálisan kifejlesztett 2 fázisú kefék használatával jelentősen csökkenthető a haj töredezése és a hajunk természetes fénye is élénkebb lesz. A kefék 2 fázisát a rövidebb és a hosszabb fogak jelentik, melyből a hosszabbik fog a gubancok kifésülésére szolgál, a rövideb fogak pedig pont a haj felszínét érintik, ezáltal polírozzák a hajat, ettől lesz élénkebb a haj természetes fénye.

A márka szülőatyja Shaun P. egy londoni fodrász, aki 10 évvel ezelőtt fejlesztette ki az egyedülálló hajkeféket, melyek azóta töretlen sikert arattak a nemzetközi piacokon. A Tangle Teezer hajkefék egyedi technológiájának köszönhetően töredezés és fájdalommentes lesz a fésülködés. A Tangle Teezer használata csökkenti a haj töredezését, fényesebbé teszi a hajat és fájdalommentessé a fésülködést.

Íme a Tangle Teezer termékei a gyors és kíméletes 3 lépéses hajformázáshoz:

1. Lépés: KIFÉSÜLÉS

A portfólióban az egyik legfontosabb termék az Original Tangle Teezer, mely a haj kifésülési, 1 lépéséhez lett kifejlesztve. Ebből a kis kézreálló hajkeféből számos vidám színárnyalatot forgalmaznak, hogy mindenki megtalálja a kedvencét.

Tangle Teezer

A képen látható, hogy a hajkefék egyedi, két fázisú technológiával lettek kifejlesztve: a rövidebb és hosszabb fogak váltják egymást – a hosszabb fogak felelősek a gubancok kifésüléséért, míg a rövidebb fogak a haj felszínét érintik, így tudjuk a haj természetes fényét maximalizálni.

A termékek között külön hajkefe lett kifejlesztve a göndör hajra, mely a Thick and Curly nevet viseli. A göndör hajúaknak elég nagy és fájdalmas munka kifésülni a „loboncokat” –  erre a problémára nyújt megoldást a TT Thick and Curly hajkefe, mely annyiban különbözik az Original Tangle Teezer-től, hogy hosszabbak és erősebbek a hajkefe fogai, ami elengedhetetlen a göndör haj megfelelő kifésüléséhez.

Tangle Teezer

Az 1. lépéshez tartozik még a TT Compact Styler, ami az Original hajkefe elegánsabb változata, mely tökéletes útitárs, akárhova megyünk. A Compact Styler hajkeféken külön védő található, mely a kefék fogait védi meg, így bátran „bedobhatjuk” a táskánkba anélkül, hogy bármi baja esne.

Tangle Teezer

2. lépés: BESZÁRÍTÁS

A gubancok kifésülése után jöhet a beszárítás folyamata. Ehhez kétféle terméket találunk: egy körkefét és egy hajegyenesítő kefét.

A Tangle Teezer Blow Styling Round Tool tökéletes, ha épp hullámos hajat szeretnénk készíteni magunknak, vagy ha épp dúsabb hatást szeretnénk elérni, illetve beszárításhoz is tökéletes.

Tangle Teezer

A Blow Styling Smoothing Tool pedig tökéletes a haj kiegyenesítéséhez, hajvasló használata nélkül! Az egyedülálló vízelvezető technológiának köszönhetően sokkal gyorsabban szárad a hajunk, így sokkal rövidebb időt vesz igénybe az egész folyamat.

Tangle TeezerTangle Teezer

3. lépés: FINISHING

Végül, de nem utolsó sorban jöhetnek az utolsó simítások, ha már kész a frizuránk, de látunk még egy-két kósza hajszálat, ami nem megfelelően áll. Erre lett kifejlesztve a Tangle Teezer Finishing Tool, melynek fogai sokkal finomabbak mint a többi hajkefének, ezzel biztosítva a védelmet a már elkészült frizurának.

Tangle Teezer

Az eddig említett keféken kívül létezik egy jópofa hajkefe, mely kifejezetten a gyerekek számára lett kifejlesztve, a Tangle Teezer Magic Flower Pot.
Mivel sok gyerek nem szereti ha fésülik a haját, mert húzza és kényelmetlen, ezért fejlesztették ki a kifejezetten gyerekeknek szóló hajkefét, mely amellett, hogy nem húzza a hajukat, egyedi formájának köszönhetően külön örömet okoz a gyerekeknek. A virág felső része maga a kefe, mely tökéletes kézre esik a gyerekeknek is. Ennek a közepére saját fényképet is rakhatnak a gyerekek. A kefe alsó része pedig tökéletes hajgumik és hajcsatok tárolására!

Tangle Teezer

Kapcsolódó bejegyzések