Post Image

ITT AZ UTÁNTÖLTHETŐ HAAN DEZODOR, BŐRBARÁT ÖSSZETÉTELLEL

Rúzs & Más / 2022-10-03

A környezetbarát, utántölthető és nem utolsó sorban rendkívül esztétikus hazai márkáról, a Haan kozmetikumokról korábbi cikkünkben már szó esett. A márka 2018-ban a gondoskodást kézápolással kezdte, majd a fogak következtek, most pedig a testápoláson a sor. Új termékkel bővítették a palettát, amely nem más, mint a dezodor.

haan, termeszetes, utantoltheto, dezodor, golyos dezodor, deo, aluminium mentes, formatervezett, ruzs es mas, magyar marka

A prebiotikumokkal dúsított Haan utántölthető dezodor kollekció elősegíti a bőr mikrobiomjában lévő hasznos baktériumok növekedését és megakadályozza a kellemetlen szagokat, miközben hidratálja és kíméli a bőrt. A 3 féle kellemes illat gondoskodik arról, hogy egész nap frissnek érezhessük magunkat.

Margarita Spirit – A szicíliai citrom ültetvények zamatát idéző illatkompozíció

Felemelően friss citrus, harmóniában a narancsvirág élénkségével és a lágy fás jegyekkel.

Purifying Verbena – Az illatot az üdítő nyarak ihlették

A verbena lágy illata felélénkíti a testet és a lelket, a citrusos, virágos és a természetes fás jegyek valódi harmóniát alkotnak.

Morning Glory – Varázslatos napfelkelte ihlette illat

Virágos illatjegyek, körülölelve friss zöld teával és mámorító grapefruittal.

haan, termeszetes, utantoltheto, dezodor, golyos dezodor, deo, aluminium mentes, formatervezett, ruzs es mas, magyar marka

Mi a különbség a dezodor és az izzadásgátló közt?

A DEZODORokat úgy alakították ki, hogy eltávolítsák a hónalj kellemetlen szagát, de az izzadságot nem. Ez azt jelenti, hogy a dezodor nem akadályozza meg az izzadást, csak a kellemetlen szagú molekulák képződését, így csökkenti vagy elfedi az izzadáshoz kapcsolódó kellemetlen illatot.

Az IZZADÁSGÁTLÓk hatóanyagai az alumínium alapú vegyületeket, amelyek ideiglenesen elzárják a hónalj izzadságért felelős pórusait, így csökkentik az izzadtság mennyiségét. Más szóval, az alumínium eltömíti a pórusokat és gátolja a bőr természetes működését.

Néhány érv a HAAN dezodorok mellett:

– Alumínium mentesek
– Komplex prebiotikumot tartalmaznak, ami erősíti a bőr hasznos mikrobiomját
– 94%-ban természetes összetevőkből állnak
– 24 órás védelmet nyújtanak
– Minden táskában elférnek
– Utántölthetőek, amivel egyedülállók a hazai piacon

haan, termeszetes, utantoltheto, dezodor, golyos dezodor, deo, aluminium mentes, formatervezett, ruzs es mas, magyar marka

Kapcsolódó bejegyzések