Post Image

ITT AZ IMÁDNIVALÓ FAME: VELE SZÁRNYÁRA VESZ A HÍRNÉV!

Rúzs & Más / 2022-09-02

Játékos, érzéki, nőies. Ellenálhatatlanul párizsi. Egy ikon, egy sztár – ő maga a FAME, a vágyak tárgya, az új női illat a Paco Rabanne-tól. Egy valódi ikon, melyet a fiatal amerikai színésznő, Elle Fanning testesít meg.

A FAME-nő sugárzó, magabiztos és sokoldalú, akár csak a tervező ikonikus múzsái, akik ma modernebbek, mint valaha. Gondoljunk csak Jane Fonda-ra, mint Barbarella; Audrey Hepburnre a Ketten az úton-ból; Brigitte Bardot-ra, amint egy csillogó láncos ruhát visel; Francois Hardy-ra egy miniruhában, melyet gyémántokkal kirakott aranylemezek borítanak. Ők a nőiesség új korszakának úttörői – igazi ikonok.

paco rabanne, fame, illat, parfum, ikon, sztar, ruzs es mas, hirnev, elle fanning, edp

Jane Fonda, mint Barbarella – a Barbie baba ihletője

Ez a meghatározó, nőies illat egy csillogó, divatot diktáló üvegben tündököl, melyet a Paco Rabanne legikonikusabb dizájnjai ihlettek. A vágy ellenállhatatlan eszköze. Egy igazi önbizalomfokozó.

FAME. Egy futurisztikus klasszikus a Paco Rabanne-tól.

PACO RABANNE HÍRES STÍLUSÁNAK ÜNNEPLÉSE

A Paco Rabanne kreaciók ma is ugyanolyan felvillanyozóak, akárcsak 1966-ban, amikor a tervező bemutatta márkáját Párizsban elképzeléseinek megfelelően: 12 nem hétköznapi ruha kortárs anyagokból – fémháló, kovácsolt fém, nem szokványos anyagok összedolgozása, melyek testhezálló sziluetteket hoznak létre. A tervező avantgárd ruhái megkérdőjelezték az addigi klasszikus konvenciókat, így kalandozva radikális utak felé.

paco rabanne, fame, illat, parfum, ikon, sztar, ruzs es mas, hirnev, elle fanning, edp

Brigitte Bardot előszeretettel viselte Paco Rabanne láncruháit

Ezen elképzelésekkel a Paco Rabanne egy új, forradalmi, teljesen modern vízióját alkotta meg a nőiességnek, amit a márka ma is képvisel, 2013 óta Julien Dossendo művészeti igazgató kollekcióin keresztül. Dossendo megalkotta a Paco Rabanne ikonikus DNS-ét, újragondolva és újraizzítva egy egészen új generáció számára, hidat alkotva a múlt és jelen közt az 1969-es ikonikus láncos táskával, a fényes miniruhával és a merész XLlink ékszerrel.

paco rabanne, fame, illat, parfum, ikon, sztar, ruzs es mas, hirnev, elle fanning, edp

Francoise Hardy tetőtől-talpig Paco Rabanne-ban

Manapság a Paco Rabanne kódok friss, ragyogó reinkarnációjukat élik ebben a formabontó, érzéki parfümben, egy értékes, rendkívül kívánatos üvegben és egy izgalmas, új arccal.

A VÁGY IKONIKUS ÜVEGE

paco rabanne, fame, illat, parfum, ikon, sztar, ruzs es mas, hirnev, elle fanning, edp

Egy must-have, vakmerő alkotás, melynek kvintesszenciája a márka avantgárd stílusa és legikonikusabb jegyeit is magán viseli. Olyan értékes és kidolgozott, akár csak egy ékszer. Olyan megnyerő, akár az 1968-as táska. Olyan játékos, mint az ultramodern láncos ruha, amelyet már oly sok ikonikus nő viselt a parfüm előtt.

Mert természetesen, a FAME üvege maga a nő.

Metálban ragyog, amely a tervező legjellegzetesebb anyaga. Viseli azt a bizonyos ruhát. Ezüst lemezek borítják. A még vagányabb külső érdekében piercingeket is visel. Viseli az elmaradhatatlan macskaszem formájú napszemüveget, hiszen ez nélkülözhetetlen kiegészítő egy ilyen sztár esetében.

A legjobb hír pedig az, hogy ez a csodálatos kis üveg újratölthető! Ezzel a környezetet és a pénztárcánkat is kímélhetjük!

AZ ILLAT – MUTASD MEG A BENNED REJLŐ HÍRNEVET!

Amikor kimondod, hogy FAME, egy ízig-vérig sztárra asszociálsz. A Fame a nőiesség bátor, új víziója, az avantgárd luxus kvintesszenciája. Egy szuper-innovatív kompozíció, tele értékes összetevőkkel… az ellenállhatatlan illat, mely örömöt és merész érzékiséget sugároz.
Mindez a FAME… és még ennél is több. 90%-ban természetes eredetű. A franciaországi Grasse-ban készült egyedileg válogatott, fenntartható, értékes összetevőkből, amelyhez igazi élvonalbeli technológiát használtak.

Az alkotók a parfümipar legnagyobbjai közül kerültek ki. Ez a sokoldalúan tehetséges csapat, vagyis Dora Boghriche, Marie Solomogne, Alberto Morillos és Fobrice Pellegrin parfümőrök összeadták kreativitásuk legjavát, hogy megalkothassák ezt az igazán forradalmi és úttörő illatot.

paco rabanne, fame, illat, parfum, ikon, sztar, ruzs es mas, hirnev, elle fanning, edp

A FAME olyan sztár-illatjegyek egyvelege, amelyeket egymással ilyen kombinációban még sosem vegyítettek. Buja, zamatos mangó. Finom, légies, kivételesen tiszta jázmin. Addiktív, érzéki, krémes tömjén. Valójában a FAME illatot a tömjén teszi igazán Paco Rabanne illattá. Dora Boghrice, akitől az alap elképzelés származik, így magyarázza:

„Káprázatos, fűszeres frissességével a tömjén egy igazi Paco Rabanne lenyomatot testesít meg. A teljesen újszerű hatás eléréséhez robbanékony tömjénhármast választottam, amelyet a vanília és a szantálfa függőséget okozó melege von be. Hogy még nőiesebb legyen, ezt a krémes tömjénakkordot a jázmin új minősége, illetve egy friss és vidám, finom mangójegy teszi színessé. Az eredmény az első kortárs tömjénes illat nőknek. Kontraszttal és érzékiséggel megalkotva, kiemelve a Paco Rabanne nő szabad és lázadó karakterét.”

Az eredmény egy áttörő krémes, intenzív illat. Olyan sokoldalú és ragyogó, akárcsak a Paco Rabanne-nő a múltban, jelenben és jövőben, hiszen a Fame egy igazi celebritás.

paco rabanne, fame, illat, parfum, ikon, sztar, ruzs es mas, hirnev, elle fanning, edp

EGYEDILEG VÁLOGATOTT, ÉLVONALBELI, KÖRNYEZETBARÁT ÖSSZETEVŐK

Mivel a Paco Rabanne-nál az igazi luxus mindig is az innovációról szólt, a kiváló csapat, amely megalkotta a FAME-t, fenséges összetevők izgalmas sorát állította össze, amelyeket előtte sosem ötvöztek egymással egy illatban.

Avantgárd jázmin Grasse-ból…
A jázmin mindig is sztár összetevő volt a parfümökben. Azonban a Paco Rabanne természetesen ennek is új, eddig soha nem látott oldalát mutatja meg. Grasse-ban szüretelik és állítják elő, melyhez mikrotechnológiát használnak, egy igazi élvonalbeli eljárást, amely kinyeri a virágban természetesen megtalálható vizet, hogy megkapják annak legtisztább minőségét, hogy az értékes összetevő illatát teljes egészében használhassák fel.

A személyreszabott tömjénillat…
Szomáliföldről szerzik be a tömjénes füstölőércet, amelyet kézzel szüretel ősi technikával az a közösség, amely 2021-ben Responsible Sourcing (Felelős Beszerzés) minősítést kapott, amely biztosítja a fenntartható begyűjtés, a társadalmi felelősségvállalás és a méltányos kereskedelem elvei iránti elkötelezettségüket.

Az innovatív mangó-akkord…
Egy merész, váratlan összeállítás: a legfelső jegy új jövevénnyel gazdagszik, az első mangó-akkorddal, amely 100%-ban természetes eredetű. Mivel ezt nem lehet desztillálni, így a legáhítatottabb egzotikus gyümölcs, újragondolva Grasse-ban, kifejezetten a Paco Rabanne számára.

Fenntartható forrásból származó szantálfa…
Indiában az intenzív mezőgazdálkodás következtében a kihalás szélén áll, ma Ausztráliában termesztik a legértékesebb és legkeresettebb szantálfát, ahol hektárnyi fát ültettek újra, a faj védett és szabályozott a fenntartható fejlődés érdekében.

Fair Trade vanília…
Madagaszkáron szerzik be, ahol a vanília orchidea virágait a farmerek porozzák be, kézzel szüretelik a termést és türelmesen szárítják. A Paco Rabanne egyesítette erőit a Firmenich illatházzal, mely mélyen elkötelezte magát a helyi közösségek támogatásának irányában. Helyi befektetésekkel támogatja a 100%-ban inkluzív és átlátható kereskedelmet, képezik a farmereket és segítséget nyújtanak jövedelmeik diverzifikálásában.

A csúcstechnológiás, természetes molekula
A DreamwoodTM egy igazi szuperhős a Firmenich-től. Egy új, 100%-ban természetes eredetű, megújuló, biológiailag lebomló molekula, melyet fehér biotechnológiai eljáráson keresztül állítanak elő. Szantálfával kombinálják, hogy létrehozzanak egy ellenálhatatlanul érzéki, krémes, fás ötvözetet. A biotechnológiához kevesebb forrás is elegendő és megújuló szénforrást használnak hozzá.

A SZTÁR MAGA: AZ IKONIKUS ELLE FANNING

Ahhoz, hogy a FAME életre keljen, a Paco Rabanne felkérte generációjának egyik legizgalmasabb fiatal színésznőjét, aki nem más, mint Elle Fanning. Elle egy született FAME-nő, aki olyan nagysikerű filmekben mutatta meg sokoldalú személyiségét és tehetségét, mint a Demóna, melyben Auróra hercegnőt alakította, Sophia Coppola filmjében, a Csábításban, vagy nemrég a Golden Globe díjra jelölt Hulu által gyártott sorozatban, ahol az egyik legnagyobb női hódító személyiséget alakítja a történelemből: magát II. Katalin cárnőt. Játékos, érzéki, erőteljes – 21 évesen ő volt a legfiatalabb zsűritag a Cannes-i Filmfesztiválon. A divat előtt jár. Elle Fanning-nél nem tudtak volna tökéletesebbet választani a FAME és az általa megtestesített glamúr bemutasára.

A FILM – A FAME PÁRIZSBAN

A Solo Micenmocher által filmezett ragyogó kampányban Elle Fanning testesíti meg a FAME illatot egy igazi bűbájos, ultradivatos párizsi dekorban.
A történet a “fények városának” leghíresebb utcáján indul, ahogyan Elle elsétál a Paco Rabanne ikonikus boltja előtt a Montoigne körúton. Az ablakba helyezett, értékes ékszerként csillogó FAME megragadja a tekintetét, életre kel és finoman becsúszik Elle 1969-es csillogó táskájába. Ellopta a FAME-et!
Hirtelen vágás és egy elbűvölő párizsi lakásban találjuk magunkat, amely pasztell színekben pomázik, kilátása az Eiffel-toronyra nyílik. Ahogyan a FAME körülötte forog, Elle különféle hangulatokba kerül a Paco Rabanne ikonikus, örök múzsái által. A Ragyogó Audrey Hepburn a Ketten az úton-ból. Az érzéki Brigitte Bardot a Megvetés-ből. A huncut Jane Fonda a Barbarellából. A kifinomult Francoise Hardy … bármiben… de tényleg. 😀
Talán a szerepét gyakorolja? Vagy saját karakterét alakítja? Ők mind maga Elle. Minden nő Ő maga. Bármelyik nővé képes átalakulni…hiszen nem erről szól a FAME? Kipróbálni annyi személyiséget amennyit csak szeretnél. Hagyni, hogy minden oldalad ragyogjon, magadból árasztva egy olyan egyedi és elbűvölő illatot, mint amilyen Te magad vagy. – Vágyj rá! Szerezd meg! Legyen a talizmánod!

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.
Elérhető: 2022. szeptembertől
Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban és a kiemelt magán parfümériákban

Árak és referenciák:
Paco Rabanne Fame Edp 30ml – 26.690Ft
Paco Rabanne Fame Edp 50ml – 42.190Ft
Paco Rabanne Fame Edp utántöltő 80ml – 55.090Ft
Paco Rabanne Fame 200ml refill bottle – 68.790Ft
Paco Rabanne Fame deo spray 150ml – 16.890Ft
Paco Rabanne Fame body lotion 200ml – 19.090Ft

Kapcsolódó bejegyzések