Post Image

ITT A SZANDÁLSZEZON, MUTASD A LÁBAD!

Rúzs & Más / 2021-06-17

Én pont úgy vagyok a szandálszezonnal, mint az autóm nyári gumi cseréjével: minden évben eljön, de mégis minden évben rácsodálkozom, hogy milyen hirtelen elérkezett! Így aztán minden nyári szezon elején kétségbeesetten dugdosom még egy ideig a lábfejemet különböző izzasztó zárt cipőkben. Idén kizárólag egy határidős cikk megírásának köszönhetően jutottam el épp időben egy pedikűrre! Ám ha azt szeretném, hogy az eredmény – az ápolt és puha bőr – egész nyáron kitartson, bizony minden nap törődnöm kell a lábaimmal, megfelelő kozmetikumokkal kell ápolni őket. Nem is jöhettek volna jobbkor az AVON kényeztető lábápoló újdonságai.

Bújjunk magabiztosan kedvenc nyári lábbelinkbe!

Az energizáló és hűsítő Avon Footworks kollekció mentával teszi ellenállhatatlanná a lábápolást. A Többfunkciós pedikűrkrém természetes hámlasztó anyagokkal kisimítja a durva bőrt és felpuhítja bőrkeményedéseinket. Az Élénkítő lábápoló gél XXL tubusban érkezett: borsmentaolajjal hűsíti és frissíti fáradt végtagjainkat. Ha extra kényeztetésre vágyunk, a Hidratáló és revitalizáló lábszérum a legjobb választás, hiszen a menta, aloe vera és E-vitamin triója hidratáló bombaként hat lábainkra, könnyű állaga gyorsan beszívódik és azonnal selymes érzésért eredményez. A Dezodoráló és frissítő lábspray-t pedig akár egész nap magunknál tarthatjuk, hogy bármikor felpezsdíthesse és revitalizálhassa lábainkat.

Iktassuk be a lábápolást heti több alkalommal, hogy magabiztosan viselhessük a nyitott cipőket, papucsokat és ne alakuljanak ki bőrkeményedések a talpon, fájdalmas repedések a sarkakon.

avon, footworks, láb, lábápolás, bőrkeményedés, szandálszezon, lábkrém, ruzs es mas

Ajánlott fogyasztói árak:
• Avon Footworks többfunkciós pedikűrkrém mentával: 1199 Ft
• Avon Footworks élénkítő lábápoló gél borsmentaolajjal: 1199 Ft
• Avon Footworks hidratáló és revitalizáló lábszérum e-vitaminnal és mentával: 1199 Ft
• Avon Footworks Dezodoráló és frissítő lábspray mentával és aloe verával: 1199 Ft
• Avon Gél hatású körömlakk Jade Garden: 1400 Ft

Kapcsolódó bejegyzések