Post Image

ITT A FOLTHALVÁNYÍTÁS IDEJE – ÉS VAN AZONNALI MEGOLDÁS IS

Rúzs & Más / 2022-11-04

Fontos a külső megjelenés, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy az egészség a legfontosabb, amibe beletartozik a bőr ideális állapotának megőrzése is. Előfordulhat, hogy a tudatos bőrápolás már évek óta a mindennapi életed része, de még így is megjelennek a kisebb-nagyobb bőrhibák, amelyektől mielőbb szabadulnál. Legtöbbünknek – különösen a nyári hónapokat követően – a  hiperpigmentációs foltok megjelenése okozza a legnagyobb fejtörést. Az Eucerin által kifejlesztett hatóanyag, a thiamidol segíthet csökkenteni a sötét foltokat, illetve az akné formájában jelentkező gyulladások nyomait is.

Milyen szerepet játszik a thiamidol a hiperpigmentációs bőr kezelésében?

Bőrünk színét a melanin határozza meg, amelyre több tényező hatással van, például a napsütés erőssége és a napon töltött idő. A fokozott melanin termelés következtében a bőr egyes területei sötétebb árnyalatúak lehetnek, ami többnyire ártalmatlan, azonban esztétikai szempontból kellemetlen lehet. A thiamidol hozzájárul a melanintermelés csökkentéséhez, blokkolja a tirozináz enzimet, amely a tirozin aminosavat melaninná alakítja. Vizsgálatok során kiderült, hogy a thiamidol a jelenleg ismert leghatékonyabb összetevő, ami valódi segítséget jelent a hiperpigmentáció tüneteinek enyhítésében.

Az Eucerin Anti-Pigment bőrtökéletesítő szérum a már meglévő foltokat csökkenti, illetve megakadályozza azok újbóli megjelenését. A szérum mindennapos használata üde és egészségesen ragyogó arcbőrt biztosít, amelynek hatását az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém teszi még hatékonyabbá.

eucerin, folthalvanyitas, pigmentfolt, anti-pigment, thiamidol, ruzs es mas, szinezett

A színezett arckrémek ásványi színpigmentjei hozzájárulnak az arcbőr egységes megjelenéséhez, valamint thiamidol tartalmukkal csökkentik a meglévő foltokat, a 30 faktoros fényvédelemnek köszönhetően pedig óvják a bőrt az új foltok kialakulásától. A termék két árnyalatban elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást, mely akár a bőrt elnehezítő alapozót is felválthatja!

Eucerin Anti-Pigment bőrtökéletesítő szérum, 30 ml

 – Ultrakönnyű szérum a ragyogó arcbőrért
– Csökkenti a pigmentfoltokat és megelőzi kialakulásukat
– Simábbá és rugalmasabbá teszi a bőrt

 Ajánlott fogyasztói ára: 13 990 Ft

Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light FF30
Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém medium FF30

eucerin, folthalvanyitas, pigmentfolt, anti-pigment, thiamidol, ruzs es mas, szinezett

– Színezett nappali arckrém, amely ásványi színpigmentjeinek köszönhetően elfedi a meglévő pigmentfoltokat, valamint üde és ragyogó arcbőrt biztosít.
– Csökkenti a meglévő pigmentfoltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat.
– 30-as fényvédő faktorral és UVA/UVB-szűrővel védi az arcbőrt a napsugárzás káros hatásaitól.

 Ajánlott fogyasztói ára: 10 490 Ft

eucerin, folthalvanyitas, pigmentfolt, anti-pigment, thiamidol, ruzs es mas, szinezett

Kapcsolódó bejegyzések