Post Image

ISMÉT PLASZTIKA ESZTÉTIKA EXPO A VÁRKERT BAZÁRBAN

Rúzs & Más / 2022-09-07

2022-ben immáron harmadik alkalommal rendezik meg a Plasztika Esztétika Infónap & Expót, azok számára, akik jó döntést szeretnének hozni testüket és szépségüket érintő beavatkozással, kezeléssel kapcsolatban. Egy nap azoknak, akik nyitottak az újdonságokra, valós, független tájékoztatást szeretnének kapni orvosoktól és a legújabb trendekről. Izgalmas előadások, különleges kiállítók és exkluzív ajándékok várják az érdeklődőket az idei évben is, impozáns környezetben, a Várkert Bazárban, október 1-jén!

Minden kérdésünkre személyes választ kaphatunk

A III. Plasztika Esztétika Infónap & Expót immáron harmadik alkalommal  rendezi meg a Plasztika Esztétika, független döntéstámogató portál: független helyszínen, több mint 70 orvossal, szakemberrel találkozhatnak a vendégek személyesen, akik hivatásuknak tekintik, hogy megtalálják számukra a legmegfelelőbb beavatkozást, kezelést, és azt magas minőségben elvégezzék. Fesztelen beszélgetésre nyílik lehetőség, megismerhetjük őket, beülhetünk az előadásaikra.

plasztika, esztetika, expo, kiallitas, info, info nap, plasztikai sebesz, borgyogyasz, ruzs es mas, varkert bazar, program

Exkluzív környezetben, a budai vár lábánál, a Várkert Bazárban több mint 1500 m²-en 30 standot látogathatnak meg az érdeklődők. Találkozhatnak sebészekkel, bőrgyógyászokkal,  gyártókkal és az adott terület specialistáival, kötetlen hangulatban tölthetnek egy egész napot a plasztikai világ jeles hazai képviselőivel. Meghallgathatják a csak erre a napra készített, közérthető előadásaikat. Nálunk nincs kínos kérdés vagy megoldhatatlan probléma. Mindannyian ugyanazokkal a gondokkal küzdünk. Akár beavatkozás előtt állnak, akár csak informálódnának a vendégek, a rendezvény segítségükre lesz. Betekintést nyerhetnek a plasztika-esztétika világába, rengeteg időt és pénzt spórolhatnak meg, hiszen nem kell egyenként elmenniük konzultációkra. Egyedi ajánlatokat kapnak a szakemberektől, és átfogó képet az általuk tervezett kezelés vagy beavatkozás lehetőségeiről.” – mondta Hajma Mónika, a rendezvény főszervezője, a Plasztika Esztétika weboldal alapítója.

plasztika, esztetika, expo, kiallitas, info, info nap, plasztikai sebesz, borgyogyasz, ruzs es mas, varkert bazar, program

  • Több mint 30 kiállító 2022 újdonságaival
  • Maximum 1000 fő limitált számú látogató
  • Több mint 5 millió Ft értékben nyeremények
  • Több mint 20 témában előadás

 További információ, teljes program és jegyvásárlás: https://www.plasztikaexpo.hu/

Kapcsolódó bejegyzések