Post Image

ISMERD MEG A KOZMETIKAI IPAR LEGKÜLÖNLEGESEBB VIZÉT!

Rúzs & Más / 2021-09-01

Celluláris víz – ezzel a fogalommal nemrég találkoztam először, amikor az Esthederm márka hazai piacralépésével kapcsolatosan találkoztam a márka képviselőjével. Amit elmondott róla, az egy sci-fi-be is beillett volna, tátott szájjal halgattam. A márka összes terméke ezen a csodavizen alapul, ezáltal tudnak 100%-ban hatékonyak lenni az Esthederm arcápolók. Más kozmetikumokban az akár 60-70%-ban jelenlévő csapvíz nemjut szerephez a bőrápolás tekintetében, csupán semleges “töltelék” összetevő. A Celluláris víz azonban biológialilag aktív, átjut a sejtfalon így juttatja be biomimetikus, azaz bőrazonos hatóanyagait a sejtekbe.

De mik is ezek a hatóanyagok? A Celluláris víz hialuronsavat, peptideket, karnozint, hipotaurint, ásványi sókat (magnézium, kalcium, kálium, nátrium) és antioxidánsokat tartalmaz. Ez a mesterien meghatározott felépítésű, a sejtekkel összhangban működő víz tulajdonképpen egy szérum hatásával vetekszik! Nem csoda, ha a márka egyik legnépszerűbb terméke a Celluláris víz tartalmú arcpermet, mely rendkívül sokrétűen használható.

Mit tud a Celluláris arcpermet? 

A Celluláris víz tartalmú arcpermetet a bőrben természetesen jelen lévő víz inspirálta és tiszteletben tartja annak 3 fő paraméterét:
• pH, ami támogatja a barrier funkciót és a mikrobiális védekezést,
• antioxidáns védelmet nyújtó oxidoredukciós potenciál,
• az ásványi sók koncentrációja, amely támogatja az egyensúlyi állapotot

Megerősíti a bőr természetes antioxidáns védekezőképességét, ezáltal véd a környezeti bőröregedésért felelős szabad gyökök ellen.

Ideális környezetet teremt a sejtek számára és optimalizálja működésüket.

– Ez az aktív víz fenntartja a mikrobiom sokféleségét, ami az egészséges bőr alapja – ezáltal megerősíti a bőr védelmét. (A mikrobiom a bőrünk felszínén élő, hasznos mikroorganizmusok összessége, amelyek a bőrünk egészséges működését segítik elő.)

Nyugtatja az irritált bőrt: már 5 perccel az alkalmazás után csökkenti a bőrpírt.

Hidratálja a bőrt és növeli más termékek hidratáló hatását.

Antioxidáns: Véd minden típusú reaktív vegyület ellen: oxigén (ROS), nitrogén (RNS) és karbonil­származékok (RCS).

Energizál: biztosítja az ideális sejtműködéshez szükséges energiát.

Így használjuk:

Reggel és este, smink eltávolítása vagy tisztítás után. Sminkfixálóként vagy a nap bármely szakában. Permetezzük az arcra, majd finoman paskoljuk a bőrbe, hogy a termék még hatékonyabban felszívódjon.

esthederm, eau cellular, ökobiológiai, arcápolás, prémium, francia, luxus, gyógyszertár, kozmetika, lift&repair, celluláris víz, rúzs és más

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések