Post Image

ÍNYENC BŐRTÁPLÁLÉK KAPSZULÁBA ZÁRVA: BEAUTY OMEGA7

Rúzs & Más / 2021-12-08

A szépségszakma közvetlen közelében eltöltött 25 év alatt mélyen bevésődött: ha sokáig szép és fiatalos bőrt szeretnénk, nem elég kívülről ápolni, de belülről is támogatni kell!

Ahogyan a bőrápolási rutinunkban arra törekszünk, hogy a bőrünkbe a szérumokkal, krémekkel a számára legoptimálisabb hatóanyagokat juttassuk, úgy a táplálkozásunkkal is ugyanerre kellene törekednünk. A szép és egészséges bőrnek szüksége van elegendő vitaminra és ásványi anyagra, esszenciális zsírsavakra, hogy megfelelően tudja ellátni feladatát, szervezetünk első számú védelmi vonalaként. Az én életformám azzal jár, hogy nem igazán tudok odafigyelni az egészséges táplálkozásra, de ha valaki így is tesz, annak is ajánlom a bőr speciális igényeire épülő étrend-kiegészítő szedését. Persze egyáltalán nem mindegy milyet.

A bőr számára kulcsfontosságú összetevők

Utánanéztem, melyek a bőr működése szempontjából legfontosabb hatóanyagok:
A vitaminok közül legfontosabbak az E- és az A-vitamin. Az E-vitamin erős antioxidáns: megvédi a sejteket az oxidatív stressztől, azaz megköti a környezetből érkező szabadgyököket, melyek a bőr szerkezetét gyengítik. AZ A-vitamin hozzájárul a bőr és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához és szerepet játszik a sejtspecializáció folyamatában. Aztán ott van a B5-vitamin, más néven pantoténsav, mely hozzájárul a megfelelő energiát adó anyagcseréhez . Az ásványi anyagok közül, ha egyet kellene kiemelnem, a cink lenne az, amelyiknek szintén jelentős sejtvédő hatása van, emellett hozzájárul a haj, bőr, köröm normál állapotának fenntartásához.

omega7, vitabalans, beauty, etrendkiegeszito, szepsegvitamin, bor, borvitamin, hajvitamin, homoktovis olaj, ligetszepe olaj, cink, borszepito, ruzs es mas

Beauty Omega 7, bőrünk legjobb barátja

A Vitabalans Beauty Omega-7 étrend-kiegészítője mindezeket tartalmazza és még két csodálatos bőrszépítő olajat: a magas linolsav tartalmú ligetszépe- és palmitinsavban gazdag homoktövisolajat. Ezek az olajak gyulladáscsökkentő, regeneráló hatást fejtenek ki a bőrre, az anti-aging krémek valamint az egyensúlyát vesztett, érzékeny vagy zsíros bőrre szánt arcápolók népszerű összetevői. A bennük található omega3, 6, 7 és 9 olyan rendkívül hasznos zsírsavak, amelyekhez nem lehet könnyen hozzájutni a táplálékainkkal.  Ezeket az esszenciális zsírsavakat nem tudja előállítani a bőr, csak kívülről tudjuk bevinni őket.

A Vitabalans Beauty Omega 7 étrend-kiegészítő kapszula száraz bőrre és nyálkahártyára ajánlott. Napi 2 kapszulát javasolt bevenni – egyet reggel és egyet este. A készítményt nem szedhetik terhes és szoptató kismamák (a ligetszépeolaj miatt). Nem ajánlott hal- vagy szója allergiában szenvedők számára. Fontos tudni, hogy az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!

omega7, vitabalans, beauty, etrendkiegeszito, szepsegvitamin, bor, borvitamin, hajvitamin, homoktovis olaj, ligetszepe olaj, cink, borszepito, ruzs es mas

Figyelem: JÁTÉK!

Ha szereted nyitogatni az Adventi Kalendárium ablakait, akkor 12.01. és 12.29. között feltétlenül látogass el a Vitabalans weboldalra, ahol egy kérdőívet kitöltésével megnyerheted a Vitabalans étrend-kiegészítőit, egy-egy eredeti Marimekko dizájn neszeszerben. A csomagok értéke több mint 30.000 Ft, sorsolás: hetente!

omega7, vitabalans, beauty, etrendkiegeszito, szepsegvitamin, bor, borvitamin, hajvitamin, homoktovis olaj, ligetszepe olaj, cink, borszepito, ruzs es mas

 

 

Kapcsolódó bejegyzések