Post Image

AKVATIKUS ISTENI ILLATPÁR

Rúzs & Más / 2016-02-15

Ugye, felejthetetlen az eredeti Olympea illat? A nagysikerű Paco Rabanne illatok akvatikus változatai olyanok, akár egy májusi zápor: életre keltik az érzékeinket, már-már transzcendentális energiával töltenek fel. A rózsaszín márvány falakon páracseppek csillognak, citrus illatú zuhatag éleszti újra az érzékeket, és hagy illatnyomot a nedves bőrön. Hirtelen minden elcsendesedik. Az ajtó kitárul, mintha egy láthatatlan erő nyitná, és Olympéa belép, mint egy királynő, égi lábnyomokat hagyva maga után. Majd elmerül a türkizkék vízben.

Paco Rabanne Olympea Aqua, Invictus Aqua, rúzs és más

A csiszolt üveg értékes drágakőként uralkodik. Deres, rózsaarany külsővel, ékszer kupakkal díszítve, akár egy talizmán. A benne rejtőző illat olyan érzéki, mint amennyire kifinomult. Olympéa ereje tovább hullámzik a friss sós vanília, ámbra és kasmír elegyétől, a vizes illatjegyekig. Egy csipetnyi keserű narancslevél és a calabriai bergamot emeli ki a fáklyaliliom jelenlétét.

Paco Rabanne Olympea Aqua, Invictus Aqua, rúzs és más

A szerelmi történet beteljesedik két lény között, akik egyformán tiszta eredettel és bájjal születtek. Megszelídíteni Invictus hirtelen spontaneitását, és lecsillapítani a hódítás iránti mérhetetlen vágyát – ehhez egy higgadt olymposi nőre van szükség. Egy nőre, aki hatalommal bír. Egy királynőre, egy istennőre: Olympéára. Győzelmének csúcsán, Invictus megpihen és egy új kihívást fontolgat. Percekkel korábban, trófeát nyert a mámorban úszó tömeg előtt, akik tompa, de hangos ujjongása a stadionban és környékén is visszahangzik. Két nimfa jeges vízzel frissíti. Bár továbbra is a siker mámorában fürdik, elmerül gondolataiban, és tekintete a távolba mereng. Egyetlen nő jár a fejében: Olympéa.

Paco Rabanne Olympea Aqua, Invictus Aqua, rúzs és más

Az Invictus Aqua csábító alapját energikus yuzuval (japán citromféle) és grapefruit héjjal gazdagították, hangsúlyozva a rózsabors erejét. Ezzel párhuzamosan vízjegyek ölelik az ibolya levél aromáját. Titokzatosan megnyerő és teljesen ellenállhatatlan. Az új illat a valódi szenvedély megtestesítője.Tekintete bátor, teste kidolgozott, atléta. Minden mozdulata az erőről és a pontosságról beszél. Amikor Olympéa csatlakozik hozzá, foglyul ejti őket a pillanat, egymás tekintete. Érzi a nő jelenlétét a háta mögött, még mielőtt Olympéa a nevét súgta volna: Invictus…

Paco Rabanne Olympea Aqua, Invictus Aqua, rúzs és más

Olympéa Aqua Eau de Toilette 50ml – 20.100Ft
Olympéa Aqua Eau de Toilette 80ml – 26.000Ft
Invictus Aqua Eau de Toilette 100ml – 22.900Ft

Megvásárolható: Douglas, Müller, Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban

 

Kapcsolódó bejegyzések