Post Image

INTERJÚ EGY SZUPERMODELLEL: HEIDI KLUM SZÉPSÉGTITKAI

Rúzs & Más / 2019-03-27

Az Elle Magazin szépségszerkesztőjeként készítettem Münchenben interjút Heidi Klum-mal néhány évvel ezelőtt, de a szépségtippjei a mai napig aktuálisak. A bikini- és fehérneműmodellből vált négyszeres családanya és sikeres üzletasszony 46 esztendős és még mindig gyönyörű, ragyogása semmit sem kopott a korral. Az alábbiakban örömmel osztok meg néhány gondolatot a beszélgetésből:

FKM: Hogy viszonyulsz a sminkhez?
Heidi Klum: Élvezem, hogy nő vagyok, és kedvem szerint változtathatom a külsőm. A sminkelést, színekkel való kísérletezést szórakoztatónak tartom. Nemcsak a munkám kapcsán, de a magánéletemben is sokat sminkelek, szeretem meglepni a barátaimat és a férjemet. Néha persze erőt kell vegyek magamon, de megéri. Nyilván sosem az a célom, hogy úgy nézzek ki, mint egy viaszbáb – úgy szeretek kinézni, hogy hasonlítsak önmagamra.

FKM: Mit szoktál a legjobban kiemelni az arcodon?
Heidi Klum: A szememet. Akár a képernyőn szerepelek, akár fotózáson vagyok az arcom legfontosabb, legbeszédesebb része a szemem. Éppen ezért számomra a legfontosabb szépítőszer a szempillaspirál, amellyel hosszú és hangsúlyos pillákat festek magamnak.

Heidi Klum, interjú, szupermodell, topmodel, szépségtitok, tipp, szépségparktika, rúzs és más

FKM: Hajlandó lennél szépészeti beavatkozásra a szépséged megőrzése érdekében?
Heidi Klum: Nem az én műfajom, eddig nem került rá sor és azt hiszem nem is fogok élni vele. Ennek a legfőbb oka, hogy gyáva nyúl vagyok.

FKM: Hogyan tartod magad formában?
Heidi Klum: Nagyon fontos számomra az egészséges étkezés és a sok ivás. Ez nem jelenti azt, hogy nem eszem szívesen édességet, de mégsem teszem napi szinten. Nagyon szeretek futni, ami nemcsak az alakomnak tesz jót, de levezeti a feszültséget is, kikapcsol.

FKM: Van-e valami jól bevált trükköd fáradság ellen?
Heidi Klum: Mi nők, sosem vagyunk fáradtak (nevet)! Komolyra fordítva a szót: oda kell figyelni a megfelelő táplálkozásra, vízfogyasztásra és elegendő alvásra. Az emberek gyakran alábecsülik az igényeiket. Nekem nagy az alvásigényem – nyolc óra – és ha nem fekszem le korán, másnap használhatatlan vagyok. És persze meg kell találnunk azokat a kozmetikumokat, amelyek igazán beválnak.

FKM: Melyek a nélkülözhetetlen szépítőszereid?
Heidi Klum: Szempillaspirál, pirosító és rúzs.

Heidi Klum, interjú, szupermodell, topmodel, szépségtitok, tipp, szépségparktika, rúzs és más

FKM: Van néhány jól bevált szépségtipped, amit megosztanál az olvasókkal?
Heidi Klum: A lila árnyalatok remekül kiemelik a szem saját színét legyen kék, zöld vagy barna. A legszexisebb smink a füstös szem hangsúlyos fekete pillákkal. Ja igen: esténként alaposan mossák le a smink minden maradványát és néha pihentessék az arcbőrüket. Napon pedig csak mértékkel tartózkodjanak, nagyon igénybe veszi a bőrt.

FKM: Mit tanácsolsz azoknak, akik nem rendelkeznek olyan szerencsés génekkel, mint Te?
Heidi Klum: A legjobban a mosoly szépít! Legyenek jókedvűek, és ha nem elégedettek a testükkel, ahelyett, hogy üldögélnének és sajnálnák magukat, fussannak!

Kapcsolódó bejegyzések