Post Image

INGYENES STÍLUSTANÁCSADÁS AZ ARÉNÁBAN

Rúzs & Más / 2017-10-12

 

Mi kell a trendi megjelenéshez? Legyünk tisztában adottságainkkal és találjuk meg azt a stílust, ami igazán passzol hozzánk! Akár gardróbfrissítés a cél, akár egy fontos alkalomra szeretnénk a legjobb formánkat hozni, egy profi stylist segítségével könnyebben rátalálhatunk a megfelelő darabokra.

A piac legnagyobb divatkínálatát felvonultató Arena Plaza új, ingyenes stílustanácsadással bővítette szolgáltatásait, így trendérzékeny vásárlói még könnyebben eligazodhatnak a divat folyamatosan változó világában. A 2 órás szolgáltatás keretében Oláh Dóra stylist, divatblogger személyre szabott tippekkel, tanácsokkal segít a vásárlóknak megtalálni a legjobb outfiteket a bevásárlóközpont hatalmas kínálatából.

„A stílus kiegyensúlyozottabbá tesz bennünket. Hiszek abban, hogy a harmonikus külsővel még sikeresebbek lehetünk. Sokan nem is sejtik, egy-egy új szín, vagy fazon mennyit dobhat a megjelenésükön. Célom, hogy az Arena Stylist szolgáltatással segítsek mindenkinek megtalálni a saját, személyes stílusát és újdonságot, színt csempésszek a mindennapi rutinba” – mondta el Oláh Dóra.

Oláh Dóra stílustanácsadás az Arena Plaza-ban

„Piacvezető bevásárlóközpontként folyamatos megújulásra van szükség. Az Arena igényes, céltudatos vásárlói magas elvárásokkal érkeznek, a vonzó márkák mellett ezért új szolgáltatásokkal szeretnénk élménnyé tenni a vásárlást. Az exkluzív Arena Stylist tanácsadás keretében vásárlóink szakértő segítségével térképezhetik fel üzleteinket és hasznos tippeket kapnak saját stílusuk kialakításához is” – mondta el Gedeon Éva, az Arena Plaza marketing menedzsere.

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések