Post Image

INGYENES SEGÍTSÉG VÁLLALKOZÁSOKNAK: ITT A SALEHUB

Rúzs & Más / 2020-04-30

Segítő szándékú fiatal startupperek ötlete megmentheti a járvány következtében kialakult helyzet miatt nehézségekkel küzdő a kis- és középvállalkozásokat! A drasztikus forgalomcsökkenés miatti tartós bevételkiesés következményeire kínál megoldást magyar fiatalok új kezdeményezése, a SALEHUB #támogatom. Olyan online platformot fejlesztenek, amely a vállalkozásoknak késleltetett értékesítési felületetként szolgál, miközben a hétköznapi embereknek lehetőséget ad kedvenc üzleteik támogatására, megmentésére. A platformon számos résztvevő vállalkozás akciós kínálatából vásárolhatunk a későbbiekben beváltható kedvezményes kuponokat. Az új szolgáltatás a vállalkozásoknak teljesen ingyenes, vagyis nincs sem regiszrációs díj, sem a vásárlásokhoz kötött jutalék.

A SALEHUB hatékony, elérhető megoldást teremt a kis- és középvállalkozások számára, hogy üzletüket a legmodernebb digitális promóciós eszközök alkalmazásával fejleszthessék. “A #támogatom kampány egy olyan kezdeményezés, amely a kialakult krízishelyzet hatásait hivatott enyhíteni a vállalkozások számára. A platform nyújtotta késleltetett értékesítési rendszer használatával partnereink áthidalhatják a jelenlegi bevételkiesés okozta nehézségeket.” – magyarázza el Koór Levente, a Salehub alapítója a platform lényegét. 

Hol tartanak most?

Jelenleg a platform fejlesztésén dolgoznak. Vállalkozások regisztrációit már most is fogadják weboldalukon, hogy amikor elindítják a felületet, az első vásárlók már egy lehetőségekkel teli piactérrel találják szembe magukat.

Hogyan működik a #támogatom kampány?

A kapcsolatfelvételt követően a vállalkozás regisztrálásra kerül a #támogatom platformra. Ezután a vállalkozás kiválasztja az általa preferált hozzájárulási formákat és a megjelenített kedvezmények tárgyait és elindul a kampányidőszak. Az időszak alatt a vásárlók akár kedvezményes termékekre vagy szolgálgatásokra jogosító kuponok
vásárlásával, akár a platform közösségi médián való megosztásával járulhatnak hozzá a vállalkozások támogatásához. Minden vállalkozás és támogatói számára biztosítanak megosztható tartalmat, hogy népszerűsíthesse saját #támogatom kampányát.
A megvásárolt kuponokat a krízishelyzet enyhülését követően az adott üzletben, vagy szolgáltatóhelyen használhatják fel.

Ez miért jó Neked?

A platformot használva a vállalkozásoknak a jelenlegi krízishelyzet alatt új bevételszerzési lehetőségük nyílik, így fedezni tudják fenntartási költségeiket, továbbá megtehetik az első lépést a hatékony online jelenlét kiépítése felé. A vásárlók a platform segítségével kedvezményes áron juthatnak hozzá bizonyos
termékekhez vagy szolgáltatásokhoz, vásárlásaikkal és a kampány népszerűsítésével támogatva a hozzájuk közel álló vállalkozásokat.

Vállalkozásként és vásárlóként is mindenképpen érdemes csatlakoznunk ehhez az ötletes kezdeményezéshez!

Elérhetőség:
Koór Levente
A SALEHUB alapítója
+36704232206
levente.koor@salehub.net
www.salehub.net

salehub, platform, támogatom, kis- és középvállalatok, áthidaló megoldás, késleltetett vásárlás, érztékesítés, ingyenes, jutalékmentes, segítség, rúzs és más

INGYENES SEGÍTSÉG VÁLLALKOZÁSOKNAK: ITT A SALEHUB
5 (100%) 1 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések